• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

beyaz dışkı tekrarlaması

fıstık3560

Aktif Üye
merhabalar, 1 ay önce kadar kuşumda pankreas rahatsızlığı vardı ve şehmus hocamın önerisiyle zeolitli beslemeye başlamıştık, süreç başladığından bu yana da diyet yem kullandık 1 ay düzelme oldu ancak bugün tekrardan zeminde beyaz dışkılar fark ettim aynı şekilde, şehmus hocam tekrardan zeoilitli besleme önerdi bu süreçte tekrarlanmaması için ne yapabilirim acaba

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba zeolitli beslemeye devam edin. Gazı alınmış maden suyu yöntemini uyguladınız mı.

fıstık3560

Aktif Üye
Merhaba zeolitli beslemeye devam edin. Gazı alınmış maden suyu yöntemini uyguladınız mı.
süreç ilk başladığında 2 ya da 3 gün kadar uygulamıştım, ağılıklı olarak zeolit maması ve entrobac kullanmıştım 1 hafta kadar, 1 haftanın sonunda iyileşmişti şimdi tekrar başladı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
süreç ilk başladığında 2 ya da 3 gün kadar uygulamıştım, ağılıklı olarak zeolit maması ve entrobac kullanmıştım 1 hafta kadar, 1 haftanın sonunda iyileşmişti şimdi tekrar başladı
Kuşlarımızda pankreas hasarı geçebilecek bir durum, aspur un çok faydası oluyor, yarından itibaren sadece aspur verin, üretici arkadaşım dışkı beyazladığında aspur veriyor ve probiyotik ile destekliyor
Siz aspur verin olmazsa pankreas için bir ilaç var onu öğreneyim size

fıstık3560

Aktif Üye
Kuşlarımızda pankreas hasarı geçebilecek bir durum, aspur un çok faydası oluyor, yarından itibaren sadece aspur verin, üretici arkadaşım dışkı beyazladığında aspur veriyor ve probiyotik ile destekliyor
Siz aspur verin olmazsa pankreas için bir ilaç var onu öğreneyim size
aspur kanarya yemi mi demet abla, kanarya yemim var

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İsterseniz şöyle yapın. Tekrardan maden sodasını uygulayın üç veya dört gün. Yarım suluğa üç damla. Unutmayın gazı iyice alınmış olacak. Arkasında entrobac takviyesi yapın. Zeolit e devam edin bu arada. Eğer ki sonradan yine nüksederse Demet ablanın dediği gibi onun ilacı var. İlaç tedavisine başlarsınız. 🌸

fıstık3560

Aktif Üye
İsterseniz şöyle yapın. Tekrardan maden sodasını uygulayın üç veya dört gün. Yarım suluğa üç damla. Unutmayın gazı iyice alınmış olacak. Arkasında entrobac takviyesi yapın. Zeolit e devam edin bu arada. Eğer ki sonradan yine nüksederse Demet ablanın dediği gibi onun ilacı var. İlaç tedavisine başlarsınız. 🌸
anladım uygulayacağım dediklerinizi, yalnız ben anlamıyorum kafesi ayda bir değiştirilen sadece yem su tüketen kuş bir kere hasta olmuyor ben kendimkilere el bebek gül bebek bakıyorum şöyle bir 3 ay sıkıntısız geçmiyor nerde hata yapıyorum anlamadım🫥

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
anladım uygulayacağım dediklerinizi, yalnız ben anlamıyorum kafesi ayda bir değiştirilen sadece yem su tüketen kuş bir kere hasta olmuyor ben kendimkilere el bebek gül bebek bakıyorum şöyle bir 3 ay sıkıntısız geçmiyor nerde hata yapıyorum anlamadım🫥
Sakınan göze çöp batar derler 😊 hastalık geldi mi geliyor işte. Umarım tekrarlanmaz. 🙏🏻🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Beyaz dışkı illaki pankreas sorunu değildir, sindirim sistemi bakterisi de bunu yapabilir, onun için hocalarımız doğal yollar öneriyor ablacım, ayrıca sakınan göze çöp batarmış 😔🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
aspur mutlaka ver, evde varsa bu gece başla pankreasın enzim salgılarken yorgunluğunu hafifletir destekler🥰😊🤲