• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Besleme ve vitamin desteği

aleyy

Yeni Üye
Merhabalar. Ben kuşumun kafesinde sağlığı için neler bulundurmalıyım acaba? Ayrıca vitamin desteği vs. de önerebilir misiniz? Eğer varsa bunların hepsinin yazılı olduğu bir yazıyı da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler ☺

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Vitamin olarak bunları kullanabilirsiniz. Kalamar kemiği ve grit kum olmasıda sart

aleyy

Yeni Üye
Vitamin olarak bunları kullanabilirsiniz. Kalamar kemiği ve grit kum olmasıda sart
Kaya tuzu ve zeolit gerekli mi peki? Bir yerde okumuştum.

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kaya tuzu ve zeolit gerekli mi peki? Bir yerde okumuştum.
Dıskı yiyorsa kaya tuzunuda blok olarak kullanabilirsin. Zeolit tozunuda iç parazit durumlarda, mantar da flan kullanabilir sın yani istersen alabilir sin

aleyy

Yeni Üye
Dıskı yiyorsa kaya tuzunuda blok olarak kullanabilirsin. Zeolit tozunuda iç parazit durumlarda, mantar da flan kullanabilir sın yani istersen alabilir sin
Peki gaga taşı olmasına rağmen üstünde bulunduğu tahta tüneği ve ızgara altına serdigim gazeteyi kemirme davranışı gösteriyor. Bu durumda ne yapabilirim ve bir zararı var mıdır biliyor musunuz?

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Peki gaga taşı olmasına rağmen üstünde bulunduğu tahta tüneği ve ızgara altına serdigim gazeteyi kemirme davranışı gösteriyor. Bu durumda ne yapabilirim ve bir zararı var mıdır biliyor musunuz?
Gazete yerine havlu kagıt kullansanız daha iyi olur. Kusunuz dişimi ?

Üst Alt