• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Bengal ispinozu

Muhammed demir

Yeni Üye
Merhabalar kolay gelsin geçenlerde iki adet bengal ispinozu aldım ama çiftler mi anlamadım birde bunlarda muhabbet kuşları gibi çift olma durumu var mı ve şu anda balkona assam sıkıntı olur mu üşürler mi başka dikkat etmem gereken bir şey var mı

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. İspinozlar hakkında bilgim yok, tecrübeli arkadaşlar görünce yazar. :)

Yalnız neden balkona asıyorsunuz? Eğer açık balkon ise kargalara canlı yem olurlar direkt. Muhabbetlerde uyguladığınız rutinleri onlarada uygulayabilirsiniz.

Muhammed demir

Yeni Üye
Merhaba. İspinozlar hakkında bilgim yok, tecrübeli arkadaşlar görünce yazar. :)

Yalnız neden balkona asıyorsunuz? Eğer açık balkon ise kargalara canlı yem olurlar direkt. Muhabbetlerde uyguladığınız rutinleri onlarada uygulayabilirsiniz.
Balkon açık ama demirlikler var kargalar giremez ama soğuktan ölürler mi ve daha önce yalnızca bir defa muhabbet kuşu besledim onun hakkında da fazla bilgim yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Balkon açık ama demirlikler var kargalar giremez ama soğuktan ölürler mi ve daha önce yalnızca bir defa muhabbet kuşu besledim onun hakkında da fazla bilgim yok
Merhaba rüzgar olursa üşütürler, sabaha karşı serin oluyor kedi gelir, sesten stres olup çırpınırlar kendilerine zarar verebilirler

Muhammed demir

Yeni Üye
Merhabalar bayramınız mübarek olsun yeniden rahatsız ettim ama bengal ispinozlarım akşamları beraber yuvada yatıyorlar ve ara sıra tünekte yan yana duruyorlar ama bazen dövüşürmüşçesine bir birine vuruyorlar ve çiftleşmiyorlar bunlarda çift olma durumu var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar bayramınız mübarek olsun yeniden rahatsız ettim ama bengal ispinozlarım akşamları beraber yuvada yatıyorlar ve ara sıra tünekte yan yana duruyorlar ama bazen dövüşürmüşçesine bir birine vuruyorlar ve çiftleşmiyorlar bunlarda çift olma durumu var mı
Merhaba hayırlı bayramlar dilerim 😊 ayırabilirsiniz, 10 gün kadar ayırın birbirlerini görsünler, erkek yuvalık lı kafeste kalsın, yuvayı sahiplensin, sonra birleştirin, takviyelerini ve kalamar kemiği, gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun ihtiyacı olunca yer Calsiyum deposudur