• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Benelux Grit Kum

Yoda

Aktif Üye
Herkese merhaba,
Grit kumun faydalarını burada saymayacağım elbette ama her kuş kafesinde mutlaka bulunması gereken bir malzeme olduğunu hatırlatmak isterim. Piyasada çeşit çeşit markaların ürünleri var. Özellikle beyaz, ince taneli olanlar çok satılıyor neden olduğunu anlamasam da. 😄 Onun yerine daha iri taneli grit kum tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Ben internetten "Benelux Grit Kum" sipariş ettim. Elime yeni ulaştı. Kutu üzerinde sadece bazı analiz değerleri yazıyor, içerik hakkında bilgi yer almıyor. Satıcının belirttiği üzere "Anason kokuludur. Çeşitli mineraller, istiridye kabuğu, taş, deniz kabuğu, kızıl kum ve kömür" içeriyor.

Ürünü tavsiye ederim. Özellikle kömür içermesi güzel bir şey. Forpus ve Sultan papağanlarımda kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 63165
Ekli dosyayı görüntüle 63166

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba,
Grit kumun faydalarını burada saymayacağım elbette ama her kuş kafesinde mutlaka bulunması gereken bir malzeme olduğunu hatırlatmak isterim. Piyasada çeşit çeşit markaların ürünleri var. Özellikle beyaz, ince taneli olanlar çok satılıyor neden olduğunu anlamasam da. 😄 Onun yerine daha iri taneli grit kum tercih edilmeli diye düşüyorum.

Ben internetten "Benelux Grit Kum" sipariş ettim. Elime yeni ulaştı. Kutu üzerinde sadece bazı analiz değerleri yazıyor, içerik hakkında bilgi yer almıyor. Satıcının belirttiği üzere "Anason kokuludur. Çeşitli mineraller, istiridye kabuğu, taş, deniz kabuğu, kızıl kum ve kömür" içeriyor.

Ürünü tavsiye ederim. Özellikle kömür içermesi güzel bir şey. Forpus ve Sultan papağanlarımda kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 63165
Ekli dosyayı görüntüle 63166
Tüm kuşlarım için kullanıyorum, versele laga da çok güzel tavsiye ederim
Bilgi için teşekkür ederim 😊👍