Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,009 Tepkime puanı 4,993 Puanları 113 Yaş 34 6 Şub 2022 #1 Resimdeki kuşun sakal benekleri benim kuşuma benziyor. Jumbo kuşlarda benek tarzı böyle mi oluyor?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -51 Puanları 0 6 Şub 2022 #2 Rodiena' Alıntı: Resimdeki kuşun sakal benekleri benim kuşuma benziyor. Jumbo kuşlarda benek tarzı böyle mi oluyor? Genişletmek için tıkla ... Benim çek kuşumdada böyle, benek benektir bence show jumbolarda daha uzun oluyor ama
Rodiena' Alıntı: Resimdeki kuşun sakal benekleri benim kuşuma benziyor. Jumbo kuşlarda benek tarzı böyle mi oluyor? Genişletmek için tıkla ... Benim çek kuşumdada böyle, benek benektir bence show jumbolarda daha uzun oluyor ama
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,009 Tepkime puanı 4,993 Puanları 113 Yaş 34 6 Şub 2022 #3 Bahar Y.' Alıntı: Benim çek kuşumdada böyle, benek benektir bence show jumbolarda daha uzun oluyor ama Genişletmek için tıkla ... Aynen onları biliyorum. Bu fotoğraf ikide bir önüme çıkıyor. Kendi kuşum geliyor aklıma.
Bahar Y.' Alıntı: Benim çek kuşumdada böyle, benek benektir bence show jumbolarda daha uzun oluyor ama Genişletmek için tıkla ... Aynen onları biliyorum. Bu fotoğraf ikide bir önüme çıkıyor. Kendi kuşum geliyor aklıma.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -51 Puanları 0 6 Şub 2022 #4 Rodiena' Alıntı: Aynen onları biliyorum. Bu fotoğraf ikide bir önüme çıkıyor. Kendi kuşum geliyor aklıma. Genişletmek için tıkla ... Fıstığı çizmişler sanki zaten
Rodiena' Alıntı: Aynen onları biliyorum. Bu fotoğraf ikide bir önüme çıkıyor. Kendi kuşum geliyor aklıma. Genişletmek için tıkla ... Fıstığı çizmişler sanki zaten