• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ben kimim? :)

Muhabbet0606

Yeni Üye
Herkese Merhabalar ben Ankaradan Kadir 20 senedir kuş ve balık türleri beslerim üretirim kendim güvenlik görevlisiyim kamu kurumunda evli ve 2 çocuk babasıyım 🥰

Şuan yeni bir üretimhane kurma aşamasındayım fikir ve önerilerilerinize açığım her zaman:)

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba hoşgeldiniz bir hemşerimi burada görmek çok güzel ellerinize sağlık eminim çok iyi olacak

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoş geldiniz 😊 Hocam iki ayrı yer görüyorum straforlu yeri balıklara mi? Birde bodrum kat mi? Hava giriş çıkışı olacak mı? Siz zaten 20 senedir uretim yapıyorsanız bizim sizin tecrübenizden faydalanmamiz lazım 👍 üretimhaneniz hayırli ve bereketli olsun inşallah bitimince video ekleyin bakalım fikirlerimizi paylaşalım ve kuslarinizin , balıklarınızin görsellerini görmek isteriz tecrübelerinizden faydalanmak bilgilenmek isteriz bizimle kalın iyi günler iyi forumlar dilerim 😊

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ailemize hoş geldiniz 😊 Hocam iki ayrı yer görüyorum straforlu yeri balıklara mi? Birde bodrum kat mi? Hava giriş çıkışı olacak mı? Siz zaten 20 senedir uretim yapıyorsanız bizim sizin tecrübenizden faydalanmamiz lazım 👍 üretimhaneniz hayırli ve bereketli olsun inşallah bitimince video ekleyin bakalım fikirlerimizi paylaşalım ve kuslarinizin , balıklarınızin görsellerini görmek isteriz tecrübelerinizden faydalanmak bilgilenmek isteriz bizimle kalın iyi günler iyi forumlar dilerim 😊
Starfor ayrıntısını şimdi farkettim biz akvaryumların altına koyardık

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Starfor ayrıntısını şimdi farkettim biz akvaryumların altına koyardık
Benim balık üretimhanem varken tavan ve taban hariç 4 duvara strafor yapmıştim böylece içeride ısı sabit kalırdı kuş üretimdede olur eğer dış cephe yalıtımı yoksa iç yapılması bana çok mantıklı geliyor 😊👍

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba aramiza hosgeldiniz. Yeni yeriniz hayirli olsun. Bolca guzel ve saglikli canlara kavusmaniz ve tecrubelerinizden bizleride faydalandirmaniz dileklerimle. 😊

Muhabbet0606

Yeni Üye
Stroforlu yer yok aslında kurulum resimleri ve en son bitmiş halini gönderdim resimlerde :) tabiki tecrübelerimi aktarırım ama her zaman yeni tecrübeler farklı yöntemler öğreniyoruz bu hobide :) şuanda balık üretimhanesini kapattım maluö elektrik ücretleri karşılamıyordu artık ilerleyen dönemlerde düşünüyorum ama nasip olursa Kurulum bittikden sonra resimleri ve videoları paylaşacağım havalandırma için zaman ve enerji ayarlamalı saatte 1500mt3 devir daim yapan bir sistem kuracağım inşallah :)

Son düzenleme:

Muhabbet0606

Yeni Üye
Benim balık üretimhanem varken tavan ve taban hariç 4 duvara strafor yapmıştim böylece içeride ısı sabit kalırdı kuş üretimdede olur eğer dış cephe yalıtımı yoksa iç yapılması bana çok mantıklı geliyor 😊👍
Evet ısı ve ses için tavan ve 4 duvara döşedim üzerine 2 kat kaba alçı 1 kat saten alçı çektim zemine şap atıp fayans döşemesi yaptım :)

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Evet ısı ve ses için tavan ve 4 duvara döşedim üzerine 2 kat kaba alçı 1 kat saten alçı çektim zemine şap atıp fayans döşemesi yaptım :)
Zemin fayans olacaksa, imkanınız varsa yere 1 tane su gideri yapın. Üretimhaneyi, resmiyete dökmek isterseniz, istenilen özelliklerde biri. Gerçi çok fazla istenen presedür var. Mesela ayrı havalandırmalı Karantina- tedavi, vet odası, kafeslerin yerden duvardan 30 cm uzakta olmasıydı galiba

Muhabbet0606

Yeni Üye
Zemin fayans olacaksa, imkanınız varsa yere 1 tane su gideri yapın. Üretimhaneyi, resmiyete dökmek isterseniz, istenilen özelliklerde biri. Gerçi çok fazla istenen presedür var. Mesela ayrı havalandırmalı Karantina- tedavi, vet odası, kafeslerin yerden duvardan 30 cm uzakta olmasıydı galiba
Çok teşekkür ederim ama şuanda resmiyet yapmak gibi düşüncem yok niye derseniz kurulum yaptığım yer kendi yerim sıkıntı çıkaracak şikayet edecek kimse yok şuanda kuş ticaretine girmek yerine hobi şeklinde düşünüyorum isteyen olursa satmayı düşünüyorum :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İnanın burada herkes hobyci 😊 önemli olan komşulara rahatsızlık vermeden ve hayvanların sorumluluğunu alarak ihtiyaçlarını karşılamaktır.Kusculukta kim kâr yaptım diyebilirki😅 Onlara canımız feda olsun 🥰

Muhabbet0606

Yeni Üye
İnanın burada herkes hobyci 😊 önemli olan komşulara rahatsızlık vermeden ve hayvanların sorumluluğunu alarak ihtiyaçlarını karşılamaktır.Kusculukta kim kâr yaptım diyebilirki😅 Onlara canımız feda olsun 🥰
😄Haklısınız gereken özeni gösteriyorum rahatsızlık vermeden her canlı benim için çok değerli gerçekten:))