Esraömer
Paylaşımcı
Evet ben bi halt yedim ve 1 çift daha kuş aldım daha doğrusu kuşları bakımsızlıktan kurtardım demeliyim heves uğruna alınmış sonra bakamadıkları için tekrar satılmaya çalışılan bu güzelleri ben aldım. Şuan için boş depo gibi kullandığım bir odaya koydum ısısı yerinde bir oda benm eski çiftim le birbirlerini etkilemesinler diye. Sadece seslerini duyuyorlar birbirlerinin. Mecbur benm kuşların eski kafeslerine koydum paslı ama kendi kafeslerinde daha iyi şuan için birde yuvalık vardı kafeslerinde ama dişi onu korktuğu zaman saklanacak bir liman yapmış kendine bir nevi ben kafese yaklaşınca hemen yuvaya giriyor yuvayı alıyım mı takılımı kalmalı? Kuşlaryeni geldiği içinmidir bilmem hiç eş gibi değiller birde erkek dişiye göre cüsse olarak küçük kalıyor bu sorun olurmu? Erkek japonez dişi de tepeli kırmasıymış öyle denildi. Şuan için dışkı fotoğrafı atmıyorum ortam değişikliğinden kaynaklı olabilir diye isalleri ama yemeleri içmeleri yerinde probiyotikli su verdim sabah. Gelişmeler oldukça yine size yazarım yapmam gereken şeyler olursa bana yazın lütfen.