• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım BEBİŞLERİ PAYLAŞALIM

birdlover666

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba ben kuşları o kadar çok seviyorum ki müsaitseniz sizin bebişleri de görmek isterim, inanın her fotoğrafa yüz defa bacağımdır, ilk ben başlıyorum 🤗

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, hepinizinkine maşallah çok tatlılar🥰

Sende Yorum Yap! - Görelim Kimde Neler Var

Bu konuyu sizlerle paylaşmak isterim, diğer çocukları buradan da görebilirsiniz☺

Ikinci foto da benden olsun ozaman bunlarda benim yaramazlar 😊
Sizi de bilgilendirmeden geçmek istemedim, en kısa sürede plastik tüneği ahşap tünek ile değiştirin ayak sağlığına zararlıdır plastik, bir de alt tabana ızgaralık takın lütfen, dışkılarla temas etmesinler🙏

azimegul

Yeni Üye
Merhaba, hepinizinkine maşallah çok tatlılar🥰

Sende Yorum Yap! - Görelim Kimde Neler Var

Bu konuyu sizlerle paylaşmak isterim, diğer çocukları buradan da görebilirsiniz☺

Sizi de bilgilendirmeden geçmek istemedim, en kısa sürede plastik tüneği ahşap tünek ile değiştirin ayak sağlığına zararlıdır plastik, bir de alt tabana ızgaralık takın lütfen, dışkılarla temas etmesinler🙏
Mesajinizi görmeden önce izgaralik koydum kusumun biri sürekli peçeteyi kemirdiği içiin üzerine sizin mesajı görmek tebessüm ettirdi 😊 tunegide en kisa zaman da halledeceğim 😊 bide sey soracagim bu oksitlenmiş pirinç kafesler zararlı deniyor kuşları zehirlermi acaba kemirdikleri zaman ?

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Oksitlenmiş ise değiştirilmesi uygun olur🙏🏾