• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beautiful food+kanatlı oil mixplus

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Merhaba bu ürün beautiful food mama ile kullanılabilir mi sebzeli bir karışım mama ile? kusura bakmayın burda bir çok acil durumla ilgileniyorsunuz ama bilmediğim için sormak istedim kuşumun sağlığına iyi gelecek her şeyi bilmek istiyorum 🙏

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet kullanabilirsiniz. Kurtlu mamanın içine kekik, tarçın,az miktar kalamar kemiği rendesi, yemiyorsa grit kum da atabilirsiniz mevsiminde sebze ile mamayı nemlendirip ikram edebilirsiniz. 🌸

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Teşekkürler 😊 peki kanatlıoil ürünleri karıştırılabilir mi? Aynı mama içerisinde

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben mama yaptığım zamanlar nekton msa deve dikeni tohumu zeolit Allah ne verdiyse koyuyordum 😇 kanatlıoil ürünlerinden kalsiyum mineral kemik gelişimi vs için mamaya katabilirsiniz.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ben mama yaptığım zamanlar nekton msa deve dikeni tohumu zeolit Allah ne verdiyse koyuyordum 😇 kanatlıoil ürünlerinden kalsiyum mineral kemik gelişimi vs için mamaya katabilirsiniz.
Bende ozaman zeolit, calcilux, versele laga mutavit, kanatlı oil mixplus koymayı düşünüyorum şimdilik şifa olsun kuşlarımıza 😊🙏