Merhaba kuşumun geçmişteki yuttuğu yünle ilgili sağlık sorunu yüzünden hassas bir dönemden geçiyorum. Bugün sabah erkenden veterinere gittim neyseki kuşta önemli bir şey yokmuş! çok hafif bir akciğerinde bir sorun varmış vitamin verildi onun içinde. Hayatımda hiç bu kadar hiçbir veterinerde terslenilip,kötü hissettirilmemiştim. Röntgene bakarken sorduğum bütün sorulara ya kısa kesti ya da sanki benim bütün cevaplarını bilmem gerekiyormuş ya da cahilmişim gibi cevap verildi. Ben bir kuşun anatomisini nasıl bilebilirim. Veterinerin bilip aktarması gerekmiyor mu gerektiğinde. Darıyla karışık kuş yeminin farkını bilmeyen (kuşlardan anlayan) veteriner oluyor ama. Ayrıca muayene odasından çıkarken kalabalık bekleme odasında, bana sesli bir şekilde o konuyu zaten röntgen odasında konuşmamıza rağmen kuşun yanında parfüm,sigara kullanmayın dedi. Ben sigara kullanmıyorum bile. Parfüm de asla sıkmam kuşun olduğu hiçbir yerde sadece ailemden biri bir ara odada kuş varken kolonya döktü eline ama görür görmez kuşu o odadan aldım ve direkt uyardım.o kadar bende biliyorum.bunu da söylemiştim içeride. Yani bir muayenede bu kadar art niyet ve anlamsız bir biçimde tuhaf davranışlar hiçbir zaman yaşamadım. Belki de endişeli hassas dönemime denk geldiği içindir her veterineri suçlamıyorum hepsi aynı değil ama bazılarıyla iletişim bile kurulamıyor onca maliyete rağmen. Neyseki kuşum iyi.
Son düzenleme: