• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bayram için kafes yerine ne olabilir

Adora

Yeni Üye
IMG_5539.pngIMG_5536.pngIMG_5540.pngIMG_5537.pngIMG_5543.jpegIMG_5541.png çok fazla gezen biriyim yanımda da evladım gibi olan kuşumu götürmek istiyorum akraba eş dost gibi yerlerde kalırken ve yolcukta yanımda olabileceğini düşündüğüm bunu buldum ne dersiniz günü birlik hafta sonu tatilleri bayram tatillerine uygun mu içine tünek su kabı yem kabı oyuncak darıları da olacak tabi

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba, maalesef ki bu çanta uygun değil buna tünek monte etmek zor olur ve kuş psikolojisine göre kuşun ruhu daralır rahat etmezler onun yerine bu ürünü tavsiye ederim Trendyol da kolaylıkla ulaşabilirsiniz (kraker zararlı)Screenshot_2024-03-26-17-25-02-436_trendyol.com-edit.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ürün çok güzel baya detaylıda ama tünek, yemlik ve suluk nere takılır bilemedim. Birde gittiğiniz yerde sürekli çantada durmak pek olumlu bir durum gibi gelmedi bana. Kuşlar bu kadar sık yer değişikliğine uygun hayvanlarda değil.

Adora

Yeni Üye
Ürün çok güzel baya detaylıda ama tünek, yemlik ve suluk nere takılır bilemedim. Birde gittiğiniz yerde sürekli çantada durmak pek olumlu bir durum gibi gelmedi bana. Kuşlar bu kadar sık yer değişikliğine uygun hayvanlarda değil.
IMG_5554.pngIMG_5551.pngIMG_5549.pngIMG_5547.pngIMG_5544.png

Adora

Yeni Üye
Su da dikerim delerim hallederim

Zeus

Müdavim
Bu tarz çantaları az önce bir veteriner kediler için tavsiye etmediğini söyledi. Nedenleri de şöyle; deliklerin hava almak için yetersiz olduğu, sırtta taşındığı ve plastik olduğu için güneşi direk içine çekip güneş çarpmasına neden olabileceği gibi. Benim o videodan çıkarımıma göre kuşlar da kullanmamalı. Çünkü bu etmenler kuşlar için de geçerli 😊 gittiğiniz yerde bir kafes ayarladıysanız küçük taşıma kafesi almanız daha mantıklı gibi.