• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! banyo

limişş

Aktif Üye
havalar güzelleşmişken kuşumu banyo yaptırmak istiyorum. Kuşumu yaklaşık 3-2 haftadır banyo yaptırmıyodum ve kuşum ıspanak gibi kokmaya başlamış 😂😂. Acaba banyoda şampuan falan kullansam koku gider mi.Ya da hangi şampuanlardan. Bebek şampuanları gibi mi, kendi kullandığım şampuanlar olur mu yoksa özel olarak kuş şampuanları var mı ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Manava gidince yapacağım ilk şey ıspanak koklamak olacaktır 😂 şampuan kesinlikle önermiyorum banyoluk takın ve içine 2 damla elma sirkesi koyun yeterli olacaktır 👍

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
havalar güzelleşmişken kuşumu banyo yaptırmak istiyorum. Kuşumu yaklaşık 3-2 haftadır banyo yaptırmıyodum ve kuşum ıspanak gibi kokmaya başlamış 😂😂. Acaba banyoda şampuan falan kullansam koku gider mi.Ya da hangi şampuanlardan. Bebek şampuanları gibi mi, kendi kullandığım şampuanlar olur mu yoksa özel olarak kuş şampuanları var mı ?
Kuşlar için banyo tuzu var. Onun dışında sirke koyabilirsiniz. Kimyasal şeyler kullnmayin

since_1980

Yeni Üye
Kuluçkadaki kuşlara banyo yaptırılır mı?

since_1980

Yeni Üye
Teşekkürler. Peki hem dişi hem erkek hiç çıkmadan yuvada yatıyorlar. 5 tane yumurta var. İkisinin de yumurtaların üzerinde yatması normal mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
teşekkür ederim dediğinizi uygulamaya çalışacağım bu arada önerdiğiniz banyo tuzu markası var mı
Versela leganin var ben şahsen kullanmıyorum Şehmus hocamın taktiğini yapıyorum. Bir kaç damla sirke hem tüyleri parlatır hemde parazitlerden korur