• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Banyo yaptırma zamanı mı?

Eylül

Yasaklı
Merhabalar. Daha önce banyo yaptıracaktım fakat havalar soğuktu ve limon da üşüyordu. Şuan üşüme olayı söz konusu değil ve havalar eskisine göre baya ısındı kar da yağmıyor. Haliyle evimiz de ısındı. Sizce yaptırmalı mıyım?

Eylül

Yasaklı
Yok abi şuan gayet iyi sıcaklığı odanın.

Eylül

Yasaklı
Odanız esmiyor ve sabit iyi bir sıcaklığı varsa banyo verilebilir kardeşim ama kış aylarında yine de dikkat edilmelidir.
Abi selam, limonu internetten baktığım bir videodaki gibi yıkadım fakat gözüme anormal geldi biraz limon. Şimdi elektirikli ısıtıcıyı da açtım çok üşümesin diye. Ama normalden daha garip davranıyor. Video ve limonun fotoğrafını da koydum.
ilk kez yıkıyorum inşallah yanlış birşey yapmamışımdır.

Eylül

Yasaklı
Şuan kendisi tüneğe kafasını sürtüyor (büyük ihtimalle kaşınıyor) ve kurulanmaya çalışıyor. Suyunu da ılık yapmıştım

Rusalka

Aktif Üye
Abi selam, limonu internetten baktığım bir videodaki gibi yıkadım fakat gözüme anormal geldi biraz limon. Şimdi elektirikli ısıtıcıyı da açtım çok üşümesin diye. Ama normalden daha garip davranıyor. Video ve limonun fotoğrafını da koydum.
ilk kez yıkıyorum inşallah yanlış birşey yapmamışımdır.
Size değil videoya ithafen konuşuyorum böyle muhabbet kuşunu yıkamak doğru mu? Yani ilk kez görüyorum böylesini, banyoya ihtiyacı olduğunda kendisi yıkanabiliyorken neden böyle bir şeye gerek duymuşlar ki kuşlar kendilerini yıkamayı gayet iyi biliyorlar.

Eylül

Yasaklı
Size değil videoya ithafen konuşuyorum böyle muhabbet kuşunu yıkamak doğru mu? Yani ilk kez görüyorum böylesini, banyoya ihtiyacı olduğunda kendisi yıkanabiliyorken neden böyle bir şeye gerek duymuşlar ki kuşlar kendilerini yıkamayı gayet iyi biliyorlar.
Onu ben de düşündüm fakat iyi bir kanal olduğunu düşündüğüm için pek umursamadım diyebilirim. Yani eğer yanlışsa da ben bir daha yapmam:)

Üst Alt