• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Balkona kuş geldi, ayakları garip

bbbety

Yeni Üye
Merhaba.Balkona bu şekilde kuş geldi, yanında başka kuşla beraber geldiler ama sonra o gitti. Az önce yeniden geldi ve gitti. Bu burada bekliyor.Ben de korkutmak istemediğim için gözükmedim ama ayakları neden böyle? Ben ne yapabilirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba.Balkona bu şekilde kuş geldi, yanında başka kuşla beraber geldiler ama sonra o gitti. Az önce yeniden geldi ve gitti. Bu burada bekliyor.Ben de korkutmak istemediğim için gözükmedim ama ayakları neden böyle? Ben ne yapabilirim
Merhaba ayaklarına dışkı yapışmış, sıcak su içinde ayaklarını 2 dk tutun, dışkılar yumuşar ovun ezin düşer
Dikkat edin su yakmasın

bbbety

Yeni Üye
Merhaba teşekkür ederim, çok sert ses çıkıyor yürüdüğünde. Dışkı dışında bir şey olma ihtimali var mıdır acaba

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba teşekkür ederim, çok sert ses çıkıyor yürüdüğünde. Dışkı dışında bir şey olma ihtimali var mıdır acaba
Betona girmiş gibide duruyor sanki elinize alıp bakabilirseniz iyi olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkı onlar donmuş dışkı taş gibi olur, sıcak suda bekletin ayaklarını tutun ve küçük küçük kırarak çıkarın