• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Balık yan yüzüyor

Goccoke

Paylaşımcı
Dün akşamdan beri bu şekilde yüzüyor dibe yan yatıyor tepesi de kırmızı olmuş. Yapabileceğim bir şey var mı acaba? Bilgisi olan varsa balıklar hakkında yardımcı olmalarını rica ediyorum

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Malesef ona yapılacak pek bişey kalmamış yanında başka balık var mı? Eğer varsa oraya tedavi gerekebilir 👍video ekler misiniz daha detaylı görelim

Goccoke

Paylaşımcı
Malesef ona yapılacak pek bişey kalmamış yanında başka balık var mı? Eğer varsa oraya tedavi gerekebilir 👍video ekler misiniz daha detaylı görelim
Hocam akşamdan beri böyle acı çekiyor karşımda. Bir balık var yanında ben şimdi evden çıkıyorum döndüğümde videosunu ekleyeyim, teşekkürler

Goccoke

Paylaşımcı
Öteki balık dün ölmüş maalesef
Ben bakmıyorum balığa aslında hocam annem bakıyor. 4 tanelerdi, diğer ikisi de öleli çok zaman geçmedi. Yan yüzdüğünü görünce dedim yapabileceğimiz bir şey var mıdır, size sordum. Bu kalan tek balık için ne yapabiliriz?

reverse

Aktif Üye
Hocam kusura bakmayın dost acı söylermiş, balıklar baştan aşağı yanlış bir ortamdalar şu anda.
O fanus benzeri şeyde hiçbir balık bakılmaz.
O renkli kumlar olmaz, plastik bitki olmaz.
Isıtıcı olmazsa olmaz, uygun bir filtreleme metodu olmazsa olmaz.

Goccoke

Paylaşımcı
Hocam kusura bakmayın dost acı söylermiş, balıklar baştan aşağı yanlış bir ortamdalar şu anda.
O fanus benzeri şeyde hiçbir balık bakılmaz.
O renkli kumlar olmaz, plastik bitki olmaz.
Isıtıcı olmazsa olmaz, uygun bir filtreleme metodu olmazsa olmaz.
Biliyorum hocam, farkındayım. Da zaten balıklar benim değil, bugüne kadar bir ilgim de olmadı, ben bakmadım yani. Hasta olduklarını farkettiğim için bu konuyu açtım. Aslında annem de sadece bu akvaryumu beğendiği için balık bakıyor. Birkaç sene önce balık işine girişmiştik büyüktü akvaryumumuz. Daha sonra kuş bakmak için balık işinden vazgeçtik. Çok özür dileyerek söylüyorum, yanlış olduğunu biliyorum, maalesef annemin bir hevesi işte, insan annesine de bir şey diyemiyor ki başta söyledim “motorsuz nasıl yaşayacaklar?” Falan diyerek. İki günde bir suyunu değiştiriyor. O şekilde

Goccoke

Paylaşımcı
Sağlıklı görünüyor ama küçükte olsa iç filtresi olacak bir akvaryum kurulabilir 😊
Ben tekrar söyleyeyim hocam İnşallah dikkate alır ama ailem hayvanları süs olarak gördükleri için pek umursayacaklarını sanmıyorum benim kuşu da konuşmadığı için göndermek istiyorlar