• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

BAKAR MISINIZ LÜTFEN

db32

Yeni Üye
Acil! - ÇOK ACİL LÜTFEN bu linkte açıklamıştım durumunu. Tüm akşam yem yedi ve dışkısını yaptı sonunda az da olsa dışkılıyor. Dışkısının rengi cıvık yeşil değil daha koyulaşmış, bir tık sıvımsıydı ama tüylerine yapışmıyor veya ishal kıvamında değildi. Şimdi aşırı halsizleşti ama uyukluyor normalde hiç elleten bir kuş değildir ama göğsümde uyuyakaldı. Kanatlarını da bu şekilde tutuyor. Korkuyorum normal mi bu? Dün akşam sanki toparlayacak gibi olmuştu ertesi gün yine böyle oldu.20241222_160751.jpg20241222_160831.jpg20241222_160850.jpg

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Açlık dışkısı gibi geldi bana. Siz kursaktan besleme yapın ya da çevrenide yapabilecek bir veteriner ya da üretici varsa yaptırın. Diğer konunuzu bilmiyorum ama ona da bakayım bir.

db32

Yeni Üye
Bakabilirseniz çok sevinirim 🙏🏼 açlık dışkısı diğer konuyla ilgili çünkü

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Diğer konunuzu okudum. Kuşun durumu ciddi gibi bence vakit kaybetmeden kanatlı uzmanına gidin. @Aslı Ö. İzmirde sizi yönlendirebilir.

Aspirini ne için kullanmanızı söyledi veteriner? İlk defa duydum.
Elle beslemeyi ihmal etmeyin. Siz kursaktan besleyeceksiniz.

db32

Yeni Üye
Ateşi vardı onun için demişti. Her 30dkda bir yemini ve suyunu uzatıyorum yesin diye. Dün akşam kendisi inip yemişti yem baya. Dışkılamayı da akşam yaptı o zaman daha sümüksü bir kıvamı vardı şimdi fotoğraflardaki gibi oldu

db32

Yeni Üye
Dışkılarken vikviklemiyor artık

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Vücutta bakteri var ve atamıyor. Tam iyileşti derken bakteriyi atamadığı için hastalık yine nüksediyor. Hangi veterinere gittiniz bilmiyorum ama önerebiliceklerim arasında Yücelen hayvan hastanesi, Petyum veteriner kliniği, Mavişehir veteriner kliniği, birde Hekim veteriner kliniği. Pazar günü sadece Yücelen hayvan hastanesi açıktır diğer yerler kapalıdır. Şuan size önerebiliceklerimiz burada yetersiz kalır. Karnını doyurun. Vücut ısısı düşmesin sıcak tutun.

db32

Yeni Üye
Göğsümde uyuyor şu an. Tünekte dengede duramadı diye aldım boynuma. Ateşten kaynaklı olabilir mi?

db32

Yeni Üye
Kuşum öldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

sirius

Paylaşımcı
başınız sağolsun. Ömrü bu kadarmış. Yapacak bir şey yok. :(

Üst Alt