ozturkcueren
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Ses kısıklığı sürekli iniltili ses , boğaz kuruluğu,gaga kaşıma hapşırma sırtta hafif kambur laşma , gözleri kısma uyuklama , halsizlik , (not: yem yiyor gold wings budgies çeşitli doğal tohumlu yem yiyor normal açık yemle karıştırma kraker değişimi yaptım ballı yiyordu karışık meyveli aldım sonra değişti tıkandı sesler tabi varsayım hepsi) ses çıkarma devam ediyor lütfen önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar )
- Hastalık Belirti Tarihi
- 4 Mar 2022
- Kullanılan İlaç
- Avisencid(tüy bakım ürünü)
Arkadaşlar merhaba , 2 gündür geceleri ve gündüz sesleri değişti bizim kuşun üşüme modeline girdi uyuklukluyor genelde önceki gibi uçan limon gitti sessiz sakin kambur kısmı belirginleşti enfeksiyon diye düşünüyorum büyük ihtimal acil müdahale gerektiğini biliyorum bu yüzden hemen yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 gramlık caremycin elektrolid --50 gr probiyotik - 50 ml GERVİT önerildi alternatif olarak bu ilaçlar şuan yakın acil veteriner hekimde bulunmuyorsa ilaçların yerine önerebileceğiniz ilaçlar varmı ? Varsa değişiklik ilaçta problem olurmu ? Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar , herkese acil şifa dilerim