• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım! Bağ doku incinmesi? Kırık tüy mü?

titania

Yeni Üye
Kuşumun bir kanadı 2 aydır düşük duruyor uçabiliyor ve düzeltebiliyor ama yorulunca bırakıyor röntgen çekildi kanadında kırık çıkık görülmedi onun dışında başka yoğun tedaviler ab antifungal tedavi de gördü tamamlandı tüm tedavileri dış paraziti evde kendim damlattım ikinci dozunu da yaptım şu an diyette ve diyeti devam ediyor karaciğer yağlanması başlangıcı vardı onun için Sedachol kullanıyordum ancak deve dikeni ekstresi sipariş ettim geliyor böyle olduğu için kafesten eskisi kadar çıkarmıyorum yaramaz olduğu için o hareket ediyor kanlı tüy yeni çıkan beyaz tüy

Veterinere gitmeden bir gün önce tekrar düşüp kanadı kanamıştı ve ödem vardı ve döküme girmişti veteriner gördü tedavisi tamamlandıktan sonra düzelir gibi oldu ama yorulunca düşüyor veterinere söyledim (3 hafta önce)
yapacak bir şey yok dedi belki böyle kalabilir vs inanmıyorum kendisine bence bilgisi yetersiz olduğu için.

Şimdi yenitüyler cikmis daha beyaz ancak daha aşağıda duruyor ve düzensiz sizce ne olabilir bt forte kullanmaya başlayacağım kas doku zedelenmesi mi yoksa tüyle o tüyle alakalı olabilir mi

Sorum sadece kanat için diğer tedavileri için ben kendim devam ediyorum reddit gemini ve kendi araştırmalarımla solo bir şekilde
dışkıları değişken yoğun tedavi sonrası olduğu için normal ben sadece kanat tüyü için soruyorum bu konuyu hal durum vs değil kanadını düzeltebiliyor diğer düşmemiş kanat da titriyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üst Alt