Betülk Aktif Üye Katılım 9 May 2021 Mesajlar 99 Tepkime puanı 22 Puanları 8 Yaş 25 16 Eki 2021 #1 Merhaba, dişi muhabbet kuşum tüyde, yardımcı olması için b vitamini aldım fakat erkek kuş tüyde değil, o da aynı sudan içiyor. Sorun olur mu?
Merhaba, dişi muhabbet kuşum tüyde, yardımcı olması için b vitamini aldım fakat erkek kuş tüyde değil, o da aynı sudan içiyor. Sorun olur mu?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 669 Tepkime puanı -50 Puanları 0 16 Eki 2021 #2 Betülk' Alıntı: Merhaba, dişi muhabbet kuşum tüyde, yardımcı olması için b vitamini aldım fakat erkek kuş tüyde değil, o da aynı sudan içiyor. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz içebilir, 6 saatten fazla kalmasın ama sulukta
Betülk' Alıntı: Merhaba, dişi muhabbet kuşum tüyde, yardımcı olması için b vitamini aldım fakat erkek kuş tüyde değil, o da aynı sudan içiyor. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz içebilir, 6 saatten fazla kalmasın ama sulukta
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,296 Puanları 113 Yaş 29 16 Eki 2021 #3 Betülk' Alıntı: Merhaba, dişi muhabbet kuşum tüyde, yardımcı olması için b vitamini aldım fakat erkek kuş tüyde değil, o da aynı sudan içiyor. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olmaz b vitamini kolay sindirilen vücutta çabuk harcanan bir vitamindir. İhtiyaç dışındakini vücut atar
Betülk' Alıntı: Merhaba, dişi muhabbet kuşum tüyde, yardımcı olması için b vitamini aldım fakat erkek kuş tüyde değil, o da aynı sudan içiyor. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olmaz b vitamini kolay sindirilen vücutta çabuk harcanan bir vitamindir. İhtiyaç dışındakini vücut atar