• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Ayvalık Jumbo Muhabbet Üretiminden bazı kareler

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
@The Search Yasin arkadaşım, çok uğraştınız, çok emek harcadınız. Hakkınızı helal edin lütfen. Harika olmuş video. 🥰 Çok beğendim. Elinize, yüreğinize sağlık 🙏
@Şehmus BAKIR beye de bu güzel videoya vesile olduğu ve arada iletişim kurup zamanını harcadığı için çok teşekkür ederim. 🙏 Hakkınızı helal ediniz lütfen. Çok teşekkür ederim 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@The Search Yasin arkadaşım, çok uğraştınız, çok emek harcadınız. Hakkınızı helal edin lütfen. Harika olmuş video. 🥰 Çok beğendim. Elinize, yüreğinize sağlık 🙏
@Şehmus BAKIR beye de bu güzel videoya vesile olduğu ve arada iletişim kurup zamanını harcadığı için çok teşekkür ederim. 🙏 Hakkınızı helal ediniz lütfen. Çok teşekkür ederim 🥰
Estağfurullah Hocam ben bişey yapmadım @The Search sağolsun 😊 Gerçekten çok güzel olmuş vasıflı ve kaliteli kuşlarınız var emeğinize sağlık masallah tuylerince ömürleri olsun 🧿🤲

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Estağfurullah Hocam ben bişey yapmadım @The Search sağolsun 😊 Gerçekten çok güzel olmuş vasıflı ve kaliteli kuşlarınız var emeğinize sağlık masallah tuylerince ömürleri olsun 🧿🤲
Amin, cümlemizin kuşları sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar inşallah 🙏 Çok teşekkür ederim

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye