• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

aynı kafese ne zaman alabilirim

WICARDO

Yeni Üye
benim bir jumbo erkek muhabbet kuşum var yaklaşık 14 aylık ve ona eş olması için dişi jumbo muhabbet kuşu aldım ve şuanda oda 7-8 aylık civarında. ikiside ayrı kafeslerde ancak 2 güne bir epeydir bi saat kadar kafeslerinden çıkarıyorum. anlaşmalarında felan bir sıkıntı yok. sadece acaba dişinin eş zamanına daha var mıdır ? aynı kafese ne zaman almalıyım ? yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler şimdiden.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba kuşlarınızı ve kafes ortamının resmini eklermisiniz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ve görsel bekliyoruz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yavru almak istiyorsanız asla dışarı salmayın kafeste oyunca ayna olmasın kafeste kalamar kemigi ve gaga taşı olmalı haftada 1 2 mama vermelisiniz

ByAreS

Aktif Üye
Merhaba, sarı dişi kuş biraz inatçı kafesten çıkarmamaya gayret gösterin aynı ortamda birbirlerine daha çok ısınacaklardır.Kafesinde arkadaşlarında dediği gibi oyuncak gibi dikakt dağıtıcak şeyleri bulundurmayın kalamar kemiği mutlaka olsun ve gaga taşı.Birbirleri alışma süreci değişkenlik gösterin yavaş yavaş alışacaktır eğerki iki taraftan biri istemediği zaman zaten uzak durucak devamlı dışarı çıkmak isteyecektir.

WICARDO

Yeni Üye
Yavru almak istiyorsanız asla dışarı salmayın kafeste oyunca ayna olmasın kafeste kalamar kemigi ve gaga taşı olmalı haftada 1 2 mama vermelisiniz
Selam hocam. peki bu şekilde arada dışarı çıkıyor olduğunda, eşleşme mi olmaz ? yada yumurtlasada yumurtada mı yatmaz ? ne gibi olumsuz tarafları vardır?

Erkek normalde benim ilk aldığım büyüttüğüm bir kuş. ele geliyor, konuşmasıda vardı. 3-4 ay öncede dişi aldım yanına. o ele gelmese de pek yabani değil erkekleyken sakin dışarıda. Bir iki güne bende ayrıyken kafesleri salıyordum dışarıda vakit geçirsinler birlikte diyerekten. Teşekkürler şimdiden.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Dışarı ancak yavrularınız yeme düşünce olabilir yuvayı ve kafesi sahiplensinler maksat

Üst Alt