A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #1 eve yeni gelen küçük sultanı 5 gün sonra aynı kafese koydum bir şey olur mu?
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,528 Tepkime puanı 5,557 Puanları 113 3 Eyl 2024 #2 Azyeb' Alıntı: eve yeni gelen küçük sultanı 5 gün sonra aynı kafese koydum bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla ... Kuş kaç aylık ve hangi kuşun yanına koydunuz? Yanına koydugunuz kuş kaç aylık veya kaç yaşında? Kuşların resmini atabilir misiniz?
Azyeb' Alıntı: eve yeni gelen küçük sultanı 5 gün sonra aynı kafese koydum bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla ... Kuş kaç aylık ve hangi kuşun yanına koydunuz? Yanına koydugunuz kuş kaç aylık veya kaç yaşında? Kuşların resmini atabilir misiniz?
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #3 Videoları yükleniyor İki gün beraber vakit geçirdiler dışarıda Şimdi ilk defa uykuya aldım beraber
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,528 Tepkime puanı 5,557 Puanları 113 3 Eyl 2024 #4 Azyeb' Alıntı: Videoları yükleniyor İki gün beraber vakit geçirdiler dışarıda Şimdi ilk defa uykuya aldım beraber Genişletmek için tıkla ... Videoları streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim. Diğer kuşunuzun yaşını veya kaç aylık olduğunu bilmiyor musunuz
Azyeb' Alıntı: Videoları yükleniyor İki gün beraber vakit geçirdiler dışarıda Şimdi ilk defa uykuya aldım beraber Genişletmek için tıkla ... Videoları streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim. Diğer kuşunuzun yaşını veya kaç aylık olduğunu bilmiyor musunuz
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #5 Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Burçak A.' Alıntı: Videoları streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim. Diğer kuşunuzun yaşını veya kaç aylık olduğunu bilmiyor musunuz Genişletmek için tıkla ...
Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Burçak A.' Alıntı: Videoları streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim. Diğer kuşunuzun yaşını veya kaç aylık olduğunu bilmiyor musunuz Genişletmek için tıkla ...
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #6 Luna bir bir buçuk yaşlarında Yeni gelene 40 günlük dediler yem kırıyor vs dediler ama sonradan anladım bence değil. Yem kırmaya çalışıyor ama doyuracak kadar yapamıyor.
Luna bir bir buçuk yaşlarında Yeni gelene 40 günlük dediler yem kırıyor vs dediler ama sonradan anladım bence değil. Yem kırmaya çalışıyor ama doyuracak kadar yapamıyor.
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #7 Burçak A.' Alıntı: Videoları streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim. Diğer kuşunuzun yaşını veya kaç aylık olduğunu bilmiyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Burçak A.' Alıntı: Videoları streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim. Diğer kuşunuzun yaşını veya kaç aylık olduğunu bilmiyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #8 Bugün bir ara lunaya yavru kuşların yemek için ejderha ağlama sesi çıkardı. Bazen stalker gibi peşinde dolanıyor
Bugün bir ara lunaya yavru kuşların yemek için ejderha ağlama sesi çıkardı. Bazen stalker gibi peşinde dolanıyor
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,528 Tepkime puanı 5,557 Puanları 113 3 Eyl 2024 #9 Maşallah çok tatlılar Ancak aynı kafeste beslemeyin, birisi yetişkin diğeri çok küçük. Farklı kafeslerde besleyin
Maşallah çok tatlılar Ancak aynı kafeste beslemeyin, birisi yetişkin diğeri çok küçük. Farklı kafeslerde besleyin
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 3 Eyl 2024 #10 Burçak A.' Alıntı: Maşallah çok tatlılar Ancak aynı kafeste beslemeyin, birisi yetişkin diğeri çok küçük. Farklı kafeslerde besleyin Genişletmek için tıkla ... Tamamdır. Küçük olan çok ağladı o yüzden aynı kafese koymak zorunda kaldım.
Burçak A.' Alıntı: Maşallah çok tatlılar Ancak aynı kafeste beslemeyin, birisi yetişkin diğeri çok küçük. Farklı kafeslerde besleyin Genişletmek için tıkla ... Tamamdır. Küçük olan çok ağladı o yüzden aynı kafese koymak zorunda kaldım.
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,528 Tepkime puanı 5,557 Puanları 113 3 Eyl 2024 #11 Azyeb' Alıntı: Tamamdır. Küçük olan çok ağladı o yüzden aynı kafese koymak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla ... Ağladı derken
Azyeb' Alıntı: Tamamdır. Küçük olan çok ağladı o yüzden aynı kafese koymak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla ... Ağladı derken
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 108 Tepkime puanı 31 Puanları 28 5 Eyl 2024 #12 Burçak A.' Alıntı: Ağladı derken Genişletmek için tıkla ... Yüksek sesle onu çağırıyor kafeste kendini yerden yere atıyor
Burçak A.' Alıntı: Ağladı derken Genişletmek için tıkla ... Yüksek sesle onu çağırıyor kafeste kendini yerden yere atıyor
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,528 Tepkime puanı 5,557 Puanları 113 5 Eyl 2024 #13 Azyeb' Alıntı: Yüksek sesle onu çağırıyor kafeste kendini yerden yere atıyor Genişletmek için tıkla ... Kafesleri yan yana koyun sorun çözülür
Azyeb' Alıntı: Yüksek sesle onu çağırıyor kafeste kendini yerden yere atıyor Genişletmek için tıkla ... Kafesleri yan yana koyun sorun çözülür