• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aynı Kafese Alışma Süreci

Maviş Paşa

Tutkulu
Allah nasip Kısmet ederse eş yapmayı düşündüğüm iki kuşum var. Ayrı kafeslerde duruyor. Petshopta biri ilk getir değiştireyim dedi 🤔. Eş tutarsaa tutar tutmaz ise değiştirmem zaten de. Alır almaz aynı kafese atacaktın eş tutmaz dedi. Erkek 1 dişi 10 olacak yakında. Arada yuvalık takıp aynı kafese alıp alışması kolay olur mu. Yoksa tak çıkar stres mı olur. Önceden kaçıyordu Yuvalık takınca şimdi kaçmadılar hiç. Kafesim küçük üretim kafesi uygun bulana kadar ayrı kalacaklar maalesef alışsın istiyorum. Stres olmasında.
2 saat kaldılar ayrı kafese aldım. Dişimin sağı solu belli olmuyo 😂

20220926_232424.jpg

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hemen atacaktın la olmuyor iş. Kuş yeni geldiyse, yani kuşlar birbirini tanımıyorsa birkaç gün birbirlerini görerek ayrı kafeslerde durması lazım. Eğer birbirini tanıyan bilen kuşlarsa, siz önce üretim kafesini alın, erkek önce kafese alışsın, kafeste yuvalık da olsun bu sırada. Ayrı bir odada ayrı kafeslerde dursunlar sadece ikisi, birbirini görsünler sonrasında erkek kafese alıştıktan sonra erkeğin yanına dişiyi koyun yani kafese erkek hakim olsun. Sonrası onların bileceği iş 🤣

Üst Alt