• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayakda Duramama ve Denge Sorunu

muratk

Yeni Üye
Merhaba, 4 yasindaki muhabbet kusum bir suredir denge sorunu yasiyor, ayakta durmakta zorlaniyor. Sonra duzeliyor, normale donuyor. Sonra yine kafesin dibinde yuruyemez buluyorum. Az once cektigim videoyu ekliyorum. Felc baslangici olabilir mi?

Suan tuneginde tuyleri kabarik uyukluyor. Dengesi yerinde gibi.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu yavrunun acilen kanatlı uzmanına görünmesi gerekli konumunuz İstanbul gözüküyor vetform gözde hocaya götürmenizi tavsiye ederim. @Şehmus BAKIR

muratk

Yeni Üye
Dediginiz yer Kagithane’de mi acaba konum oyle gosteriyor.

Suan yurume ve dengesinde sorun yok ve surekli yem yiyor. Suyunda sera multivitamin koyuyorum gunluk. Ama dedigim gibi bir sure duzeliyor sonra tekrarliyor sorunu.

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dediginiz yer Kagithane’de mi acaba konum oyle gosteriyor.

Suan yurume ve dengesinde sorun yok ve surekli yem yiyor. Suyunda sera multivitamin koyuyorum gunluk. Ama dedigim gibi bir sure duzeliyor sonra tekrarliyor sorunu.
evet Kağıthane de bu normal bir durum değil gözde hanımın numarasını dmden ilettim oradan sorununuzu yazıp randevu alabilirsiniz.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Karaciğer, stres, salmonella yapabilir. Kanatlı uzmanı mutlaka görsün. Eğer stres ise papatya çayı iyi gelir

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar gerekeni yazmışlar randevu alıp muhakkak gidin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba, 4 yasindaki muhabbet kusum bir suredir denge sorunu yasiyor, ayakta durmakta zorlaniyor. Sonra duzeliyor, normale donuyor. Sonra yine kafesin dibinde yuruyemez buluyorum. Az once cektigim videoyu ekliyorum. Felc baslangici olabilir mi?

Suan tuneginde tuyleri kabarik uyukluyor. Dengesi yerinde gibi.
Şuan bu durumda değil mi? Güncel bir video ekler misiniz👍