• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Ayak sorunu

ymmmr000

Yeni Üye
Ayağını basamıyordu ama şimdi halsiz duruyor çok korkuyorum bu saatte veteriner de bulamayız ne yapacağım bilmiyorum

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ayağını basamıyordu ama şimdi halsiz duruyor çok korkuyorum bu saatte veteriner de bulamayız ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba geçmiş olsun
Tünekleri çıkarın zorlanmasın zemine yumuşak yer hazırlayın sıcak tutun en çok ne seviyorsa verin yesin 🤲🤲

ymmmr000

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Tünekleri çıkarın zorlanmasın zemine yumuşak yer hazırlayın sıcak tutun en çok ne seviyorsa verin yesin 🤲🤲
Şeffaf geniş bir kaba koyup üstüne fırın ızgarası koyduk ama çok endişeleniyorum bir şey olur diye daha önceki durumlarda bu kadar halsiz olmamıştı aslında az önce dışarı çıkardım ıslık falan çaldı oynadı ama birden durgunlaştı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şeffaf geniş bir kaba koyup üstüne fırın ızgarası koyduk ama çok endişeleniyorum bir şey olur diye daha önceki durumlarda bu kadar halsiz olmamıştı aslında az önce dışarı çıkardım ıslık falan çaldı oynadı ama birden durgunlaştı
Fırın ızgarası tel mi?
Düz ve sıcak olacağı birşey üzerine bırakın
Veteriner açık olanlar var geç kalmadan götürün kayseride hayvan hastaneleri var 24 saat açık
Oksijen verilmeli beslenmesi aç kalmamalı

ymmmr000

Yeni Üye
Fırın ızgarası tel mi?
Düz ve sıcak olacağı birşey üzerine bırakın
Veteriner açık olanlar var geç kalmadan götürün kayseride hayvan hastaneleri var 24 saat açık
Oksijen verilmeli beslenmesi aç kalmamalı
Evet tel ızgara. Açık yer bulsam bile aracımız yok toplu taşıma araçları da bir saate duracak ne yapacağımı bilmiyorum inanın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet tel ızgara. Açık yer bulsam bile aracımız yok toplu taşıma araçları da bir saate duracak ne yapacağımı bilmiyorum inanın
Teli kaldırın rahat yatsın önüne darı varsa bırakın yesin yemezse el besleme yapın aç kalmasın
Dualarımız sizinle 🤲🤲

ymmmr000

Yeni Üye
İyi olmuş suda koyun köşeye sulukla
Yem yiyor mu?
Yemiyorsa besleyin lütfen 🤲🤲
Kaba almadan önce kafesteyken yem yemişti kursağı doluydu. Şu an birkaç kere ağzına aldı ama çok yemedi. Elle beslemem gerekirse nasıl yapmalıyım? Aksi gibi dal darı da bitmiş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kaba almadan önce kafesteyken yem yemişti kursağı doluydu. Şu an birkaç kere ağzına aldı ama çok yemedi. Elle beslemem gerekirse nasıl yapmalıyım? Aksi gibi dal darı da bitmiş
El besleme maması var mı?
Yoksa mısır unu ve yumurta sarısını (15 dakika haşlayın) karıştırıp şiringa veya çay kaşığı ile yedirin