• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayak soğukluğu dışkı yapılması

maviscik48

Yeni Üye
Merhabalar iyi günler size bir süredir yaşadığım sorundan çözüm için yardımcı olmanızı istiyorum. Kuşumun ayakları sürekli buz gibi yazın 40 derece soğukta bile sürekli sıcak ortam istiyor ayakları buz gibi olunca dışkısı sürekli poposuna yapışıyor ve çok küçük dışkılama yapıyor düzenli probiyotik veriyorum onun haricinde sindirim enfeksiyon içinde takviye kullanıyorum suyuna üzerini kat kat örtüyorum sarıp sarmalıyorum ama niye böyle bilmiyorum kuştan anlayan veteriner yok maalesef böyle bir durumda ne yapabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim 🙏 Altına koyduğum kağıt havluyu günlük değiştirdim için az vardı

Ekli dosyalar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar iyi günler size bir süredir yaşadığım sorundan çözüm için yardımcı olmanızı istiyorum. Kuşumun ayakları sürekli buz gibi yazın 40 derece soğukta bile sürekli sıcak ortam istiyor ayakları buz gibi olunca dışkısı sürekli poposuna yapışıyor ve çok küçük dışkılama yapıyor düzenli probiyotik veriyorum onun haricinde sindirim enfeksiyon içinde takviye kullanıyorum suyuna üzerini kat kat örtüyorum sarıp sarmalıyorum ama niye böyle bilmiyorum kuştan anlayan veteriner yok maalesef böyle bir durumda ne yapabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim 🙏 Altına koyduğum kağıt havluyu günlük değiştirdim için az vardı
Kuşun streamable.com üzerinden güncel videosunu görebilir miyiz?

maviscik48

Yeni Üye
Kuşun streamable.com üzerinden güncel videosunu görebilir miyiz?
Onu ben yapamıyorum maalesef bilgisayardan daha kolay oluyor belki ama bilgisayarım yok telefondan denedim daha önce kaç defa beceremedim ama kuşum cin gibi çok canlı maşallah tünekte durmasında yemesinde içmesinde iştahında hiç problem yok ötmesinde konuşmasında oyun oynamasında da problem yok 39grdı 43gr oldu çok hareketli ama uçar koşar sürekli böyle

Ekli dosyalar