• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayak incinmesi

Negangodzilal

Aktif Üye
Merhaba kuşumun bayadır sol ayağını tam hareket ettiremiyor. Kırık olsa bu şekilde olmaz diye düşünüyorum. Veterinere de gidemiyorum yardımcı olabilir misiniz.

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merahabalar, gördüğüm üzere tüneli kavrayabiliyor. Ama ayakgında bana sıkıntı var gibi geldi. Röntgen görmek te fayda var. Not : aynı gün içinde birden fazla konu açmak forum kuralları gereği yasaktır. Haber vermek istedim

Negangodzilal

Aktif Üye
Merahabalar, gördüğüm üzere tüneli kavrayabiliyor. Ama ayakgında bana sıkıntı var gibi geldi. Röntgen görmek te fayda var. Not : aynı gün içinde birden fazla konu açmak forum kuralları gereği yasaktır. Haber vermek istedim
Kavrıyor ama bütün parmaklarını hareket ettiremiyor. Öğrenciyim veterinere götürmek benim için zor bir durum ama mecbur kalırsam tüm imkanlarımi zorlayacagim. Önceliğim kendim tedavi edebilmek. Uyarı için teşekkürler bir daha yapmam.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kavrıyor ama bütün parmaklarını hareket ettiremiyor. Öğrenciyim veterinere götürmek benim için zor bir durum ama mecbur kalırsam tüm imkanlarımi zorlayacagim. Önceliğim kendim tedavi edebilmek. Uyarı için teşekkürler bir daha yapmam.
Kendiniz tedavi edemezsiniz bana tarık hocamın dediği gibi yanlıs kaynamıs gibi geldi. Röntgen cekılse iyi olur. Röntgen e göre yorumlardık. Streamble üzerinden vıdeo yüklermısınız

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden belirtilen kısmın videosunu çekip gönderiniz.

Negangodzilal

Aktif Üye

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bilekten itibaren mi sıkıntı var. Ne zamandır bu şekilde peki. Detay verir misiniz biraz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Videoda çok hareketli. Diğer arkadaşlarımdan farklı yorum yapamıcam.Tüneği kavrıyor görünüyor. Gözle analizi yorumlarsak kırık değil ama yanlış kaynama gibi. Gün içinde ayak içeri çekme yada duruş bozukluğu vs oluyor mu.

Negangodzilal

Aktif Üye
Videoda çok hareketli. Diğer arkadaşlarımdan farklı yorum yapamıcam.Tüneği kavrıyor görünüyor. Gözle analizi yorumlarsak kırık değil ama yanlış kaynama gibi. Gün içinde ayak içeri çekme yada duruş bozukluğu vs oluyor mu.
Evet oluyor geçen sene veterinere götürdüğümde bir ayağı kendi kendine kaynamış ama bu ayak o ayak mi bilmiyorum.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yanlış kaynayan ayak olabilir çünkü tünek kavranıyor. Kırık olan ayakta o kadar hareket olmaz. Götürebilirseniz röntgen çektirin netleşir. Zaten ayak yanlış kaynamışsa maalesef ona çözüm yok. Sorunlu ayağa evinizde herhangi bir ağrı kesici krem varsa sürün. D vitamini takviyesi yapın.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhtemelen yanlış kaynamış, en doğrusu röntgen çektirmeniz ve yavrunuz bana zayıf gibi geldi kaç gram biliyor musunuz