• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Ayaginin ustune basamiyor

cansuuuuuu

Yeni Üye
Daha dün kusum hastaydı ( halsizlik) yazmıştım buraya bugun iyi gibiydi ama ne alakaysa ayaginin üstüne basamiyor yerde uyuyor suanda görünürde ayağında kizariklik goremedim ne olmuş olabilir?

Rabia Özmenn

Yeni Üye
Daha dün kusum hastaydı ( halsizlik) yazmıştım buraya bugun iyi gibiydi ama ne alakaysa ayaginin üstüne basamiyor yerde uyuyor suanda görünürde ayağında kizariklik goremedim ne olmuş olabilir?
Merhabalar aynı durumu dişi muhabbet kuşum yaşadı bir ayağının üstüne basamiyordu tuneğe çıkmakta zorlanıyordu ve sürekli kafesin alt tabanında yatıyordu. Sanırım sizin kuşunuzda yumurtlama dönemi nedeniyle vitamin eksikliği olabilir. Kafesinde mutlaka kalamar kemiği veya kuş kumu olsun. Evinizde varsa kas gevşetici krem veya vazelin sürebilirsiniz ayrıca devit 3 alıp suluğuna damlatıp icirebilirsiniz. Benim tavsiyem bu şekilde umarım daha iyi bilen kişilerde yardımcı olur çok geçmiş olsun

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Güncel durumunun gözükeceği net bir video eklermisiniz?

cansuuuuuu

Yeni Üye
video linki hata verdi bende fotoğraf yukledim
Merhabalar aynı durumu dişi muhabbet kuşum yaşadı bir ayağının üstüne basamiyordu tuneğe çıkmakta zorlanıyordu ve sürekli kafesin alt tabanında yatıyordu. Sanırım sizin kuşunuzda yumurtlama dönemi nedeniyle vitamin eksikliği olabilir. Kafesinde mutlaka kalamar kemiği veya kuş kumu olsun. Evinizde varsa kas gevşetici krem veya vazelin sürebilirsiniz ayrıca devit 3 alıp suluğuna damlatıp icirebilirsiniz. Benim tavsiyem bu şekilde umarım daha iyi bilen kişilerde yardımcı olur çok geçmiş olsun
aldığım minarel bloklarini kalamar kemiklerini falan genelde yemiyor nedense anlamadım ama evin alcipanlarini kemirmeyi çok seviyor teşekkür ederim

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
video linki hata verdi bende fotoğraf yukledim

aldığım minarel bloklarini kalamar kemiklerini falan genelde yemiyor nedense anlamadım ama evin alcipanlarini kemirmeyi çok seviyor teşekkür ederim
streamable.com sitesine girip upload video yazan yerden videonuzu yükleyin oluşan linki kopyalayıp buraya yapıştırın. Alçıları kemirmesin izin vermeyin.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
evet tunegi kavrayamiyor elime aldığımdada basmıyor dokunuyorum ama ısırmaya başlıyor normaldede isiriyor o yüzden pek emin değilim o konuda
Kanatlı uzmanına götürün röntgen çekilsin mutlaka kırıksa bakılsın, iç organdansa o da belli olur 🙏 Vetfrom alternatif tıp merkezi Gözde hanımı öneririm 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
adam bana bunu verdi bu olurmu
Bu kızıştırıcı, ayağına etki etmez
Bunları mamaist.comdan temin edin, kendinize göre bu makaleden bakarak rutin oluşturabilirsiniz ☺ Kırık olursa d vitamini de şart 🙏

cansuuuuuu

Yeni Üye
Bu kızıştırıcı, ayağına etki etmez
Bunları mamaist.comdan temin edin, kendinize göre bu makaleden bakarak rutin oluşturabilirsiniz ☺ Kırık olursa d vitamini de şart 🙏
kusumun durumu suanda çok iyi teşekkür ederimmm😊😊😊

Üst Alt