• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Ayağını kaşıyor ve deri döküyor galiba?

Sagi

Paylaşımcı
Ceresinden bahsettim burnuna kaçmasın. Nemlendirecek bir şey olması lazım elinizde neler var vazelin olmaz.
Bilmiyorum ki normal bir evde neler varsa onlar var ekstar hayvanlar için özel nemlendirici vb. Yok

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, ayaklarına bakım yapıyor, bir problemi yok. Herhangi bir aktardan soğuk sıkım tatlı badem yağı temin edebilirsiniz. Gagasına (ceresine değil) ve ayaklarına uygulayıp bakım yapabilirsiniz. Boca etmenize gerek yok minicik bir damla bile yeterli olur. Ben önce gaga sonra ayaklara uyguluyorum her ne kadar oğlum dışkılar ile temas etmese bile. Genelde banyosundan sonra kullanmayı tercih ediyorum ama gözüme fazla kuru gibi görünürse de banyo vermesem de sürdüğüm oluyor :)

Rica ederim.Soğuk sıkım tatlı badem yağının faydasını saymakla bitmez, eğer uzun süre kullanıp memnun kaldıysanız ben de kullanmak isterim.
Merhaba, ben uzun süredir oğlum için kullanıyorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz :)

Nora

Aktif Üye
Merhaba, ayaklarına bakım yapıyor, bir problemi yok. Herhangi bir aktardan soğuk sıkım tatlı badem yağı temin edebilirsiniz. Gagasına (ceresine değil) ve ayaklarına uygulayıp bakım yapabilirsiniz. Boca etmenize gerek yok minicik bir damla bile yeterli olur. Ben önce gaga sonra ayaklara uyguluyorum her ne kadar oğlum dışkılar ile temas etmese bile. Genelde banyosundan sonra kullanmayı tercih ediyorum ama gözüme fazla kuru gibi görünürse de banyo vermesem de sürdüğüm oluyor :)

Merhaba, ben uzun süredir oğlum için kullanıyorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz :)
Teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz için. Yağlar konusunda az buçuk tecrübeliyim kuşlara da kullanıldığını yeni öğrenmiş oldum ve inşaAllah deneyeceğim.
Allah oğlunuzla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin 🍀

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz için. Yağlar konusunda az buçuk tecrübeliyim kuşlara da kullanıldığını yeni öğrenmiş oldum ve inşaAllah deneyeceğim.
Allah oğlunuzla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin 🍀
Rica ederim ve teşekkür ederiz aynısını sizler için de dileriz☺🙏

Üst Alt