• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayaginda kırmızı nokta

Pnar

Paylaşımcı
Merhabalar bugun farkettim kusumun ayaklarinda iki ayaginda da ayni noktada kırmızı leke var.fotografta büyük gorunuyor ama minik ikisi de.neden olmus olabilir acaba?ne yapmalıyım?tirnaklari mi uzadi acaba ondan olabilir mi?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhabalar bugun farkettim kusumun ayaklarinda iki ayaginda da ayni noktada kırmızı leke var.fotografta büyük gorunuyor ama minik ikisi de.neden olmus olabilir acaba?ne yapmalıyım?tirnaklari mi uzadi acaba ondan olabilir mi?
Bi yere kestirmiş kanama var mı? Kafes düzenini atın bakalım. Tırnaklarını kendi kısaltır

Pnar

Paylaşımcı
Kafese sadece gece uyumak icin giriyor sabah çıkarıyorum.kafeste kestirebilecegi bisey yok.ama iki ayaginda da oldugu icin kestirme degildir diye düşündüm.bir de surekli yanindayim bilemedim.mantar filan olmasinda.kanama yok ikisinde de sadece bu sekilde leke gibi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kafese sadece gece uyumak icin giriyor sabah çıkarıyorum.kafeste kestirebilecegi bisey yok.ama iki ayaginda da oldugu icin kestirme degildir diye düşündüm.bir de surekli yanindayim bilemedim.mantar filan olmasinda.kanama yok ikisinde de sadece bu sekilde leke gibi
Mantara benzemiyor

Pnar

Paylaşımcı
Sevindim oyleyse teşekkür ederim cevabınız için.bugun daha iyi ayaklari