• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aviast önlem amaçlı kullanılır mı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşumun solunumunda problem vardı. Linco spect diye ilaç kullandım tam sonuç almadım ama ağız açıp kapama zor nefes alma uçamama problemi geçti. Aviast isimli solunum güçlendiriciden almıştım. Hep o kuşa hemde diğer kuşlara kullansam sıkıntı olur mu? Diğer kuşlarda hastalık yok önlem amaçlı kullanmayı düşünüyorum.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bir sıkıntı olmaz. İçerisinde zaten ana madde c vitamini. Bu multivitaminlerde de var. Ürün zaten hastalıktan ziyade önlem amaçlı bir takviye. Kullanabilirsin
Teşekkür ederim birde yavrular tüyde b vitaminide kullanıcam ikisi bir ağır gelir mi?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşumun solunumunda problem vardı. Linco spect diye ilaç kullandım tam sonuç almadım ama ağız açıp kapama zor nefes alma uçamama problemi geçti. Aviast isimli solunum güçlendiriciden almıştım. Hep o kuşa hemde diğer kuşlara kullansam sıkıntı olur mu? Diğer kuşlarda hastalık yok önlem amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Aviast ailemin kuşuna çok iyi geliyor. Normal zamanda da kullanıyorlar ve memnunlar.