N nur..0 Yeni Üye Katılım 22 Nis 2025 Mesajlar 15 Tepkime puanı 12 Puanları 3 1 May 2025 #1 Genelde yulaf veriyordum arada, evdekiler aspur almış muhabbet kuşuna verilir mi?
Mert G.🥇 Eski Forumcu Kafeskuslarıcom Öğrencisi Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 1,541 Tepkime puanı 359 Puanları 2 1 May 2025 #2 nur..0' Alıntı: Genelde yulaf veriyordum arada, evdekiler aspur almış muhabbet kuşuna verilir mi? Genişletmek için tıkla ... Verilir yulaf ta sürekli vermeyin kilo aldırır tüye sokar hafta bir kere verin iki çay kaşığı kadar
nur..0' Alıntı: Genelde yulaf veriyordum arada, evdekiler aspur almış muhabbet kuşuna verilir mi? Genişletmek için tıkla ... Verilir yulaf ta sürekli vermeyin kilo aldırır tüye sokar hafta bir kere verin iki çay kaşığı kadar
N nur..0 Yeni Üye Katılım 22 Nis 2025 Mesajlar 15 Tepkime puanı 12 Puanları 3 1 May 2025 #3 Mert G.' Alıntı: Verilir yulaf ta sürekli vermeyin kilo aldırır tüye sokar hafta bir kere verin iki çay kaşığı kadar Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkür ederim
Mert G.' Alıntı: Verilir yulaf ta sürekli vermeyin kilo aldırır tüye sokar hafta bir kere verin iki çay kaşığı kadar Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkür ederim
Mert G.🥇 Eski Forumcu Kafeskuslarıcom Öğrencisi Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 1,541 Tepkime puanı 359 Puanları 2 1 May 2025 #4 nur..0' Alıntı: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim