• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Aşırı zayıfladı 26 gram

Yigit K.

Paylaşımcı
Arkadaşlar acilen yardımınıza ihtiyacım var kuşum aşırı zayıf önceki konuda garden mix yap denilmişti 29 gramdı ama çok pahalı olduğu için temin edemiyorum lütfen 26 grama düşmüş ölecek diye korkuyorum ilk göz ağrımın gitmesini istemiyorum 26 grama düşmüş uçmakta zorluk çekiyor yem yiyor ama çok zayıfladı tırmanamıyor bile enerjisi yerinde kusması yok ama ölecek gibi yazım yanlışı yaptım evet elim ayağım titriyor ve hızlı olmak için böyle yazdım lütfen yardım edin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa elle besleme yapıyor musunuz

Yigit K.

Paylaşımcı
Kuşa elle besleme yapıyor musunuz
Elle besleme yapmıyorum kendisi yem yiyor aç kalmıyor ama kilo almıyor beslemede yapamıyorum yeni taşındık şırınga altımdaki eczaneden temin edebilirim ama mama malzemesi yok elimde herşey kolilerde ama pirinç unu falan yok

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Elle besleme yapmıyorum kendisi yem yiyor aç kalmıyor ama kilo almıyor beslemede yapamıyorum yeni taşındık şırınga altımdaki eczaneden temin edebilirim ama mama malzemesi yok elimde herşey kolilerde ama pirinç unu falan yok
Yumurta ile bisküvi mısır unu bile olur kuş büyük ihtimalle aç kaşıkla yedirin yine yedirin. Ya sindirim problemi ya da mantar var eski konunuzda dışkıda yem var demiştiniz. Şuan yapabileceğiniz tek şey elle beslemek

Yigit K.

Paylaşımcı
Hatta şu anda yem yiyor mamaist özel karışım yem kullanıyorum ve şimdi farkettim ötmesi çok kötü sanki gırtlağı tıkalı boğazı şişmiş gibi sesi var

Yigit K.

Paylaşımcı
Yumurta ile bisküvi mısır unu bile olur kuş büyük ihtimalle aç kaşıkla yedirin yine yedirin. Ya sindirim problemi ya da mantar var eski konunuzda dışkıda yem var demiştiniz. Şuan yapabileceğiniz tek şey elle beslemek
Mısır unum yok ama yumurta ve bebe bisküvisi dışarıda nasıl yapabilirim Düzenleme : dişi eşide sanırım hasta olduğunun farkında normalde hiç beslemezdi ama göz bebeğimi ağızdan kusarak besledi şimdi

Mert.

Eski Forumcu
Geçmiş olsun yiğit kesinlikle elle besleme yap ek olarak

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Mısır unum yok ama yumurta ve bebe bisküvisi dışarıda nasıl yapabilirim Düzenleme : dişi eşide sanırım hasta olduğunun farkında normalde hiç beslemezdi ama göz bebeğimi ağızdan kusarak besledi şimdi
Haşlanmış yumurta sarısına bisküvi koy sıcak suyla açtır yedir ama kuşta mantar var bence benim düşüncem bu yönde

Yigit K.

Paylaşımcı
Doğru tarttığınızdan emin misiniz
Tam olarak emin olduğum söylenemez çünkü tartı biraz kırıktı akrabam vermişti şu an yeni kırılmamış tartı aldılar onu da ödünç alıp tekrar tartıcam umarım 26 gram değildir eşide 32 gram gösteriyor

Bahar Y.

Müdavim
Bence ikiside yanlış, bozuk olmayan tartıya T tünek yapıştırın kuş üstüne çıksın o şekilde tartın

Yigit K.

Paylaşımcı
Bence ikiside yanlış, bozuk olmayan tartıya T tünek yapıştırın kuş üstüne çıksın o şekilde tartın
T tüneğim şu anda kutuların içinde ve önde çok ağır kutular var arkalarda kalmış sanırım gözükmüyor ama tartının hatalı olma ihtimali çok yüksek şırıngaya 3 ml su çekiyorum 4 ml diyor 100 gr su alıyorum ölçekli bardağa 117 gram diyor bazı şeylere daha düşük veya daha yüksek gramaj yansıtıyor diğer tartıyı yarın gidip alıcam evlerimiz karşı karşıya yarın bilgi vericem bir de elle besleme yapıyorum şu an İnşallah çözüm buluruz yardımlar için çok teşekkürler

Yigit K.

Paylaşımcı
Arkadaşlar besledim mamadan arttı ben bu mamanın artanını kasenin kapağını kapatıp buzdolabında saklayıp yarın tekrar versem sorun olur mu yoksa tekrar mı yapmalıyım?

Yigit K.

Paylaşımcı
Arkadaşlar şuanda ilk kez kustuğunu görüyorum sıvı çıkarıp geri yutuyor sürekli yapıyor tartanadım dayım şehir dışına çıktı Streamable Video

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir kanatlı uzman görse iyi olurmuş 😔 başınız sağolsun 🙏🏻

Üst Alt