• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Arkadaşlar sultan papaganları yuvalıga girmiyor

Baran24

Aktif Üye
Selam arkadaşlar sultan papaganlarım yuvalıga girmiyor 4yavru 1yumurta vardı yavruların ikisi donarak öldü diğer ikisi de hareketsizleştiler bagırıyolar napıcagım bilmiyorum

Baran24

Aktif Üye
Hayvanları doyuruyolar ama ısıtmıyolar

Baran24

Aktif Üye
Nolur cevaplayın çok süreleri kalmadı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ortam soğuk mu? Niye donarak ölüyorlar 🙄 video ekleyin bakalım ortamı ısıtın kaç derece şuan?

Baran24

Aktif Üye
Ortam sıcak bı yavru daha öldü diğeri yaşıyor anne kuş sütü aldım nasıl hazırlıycam ve vericem bilmiyorum

Baran24

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanıyomu babası ezdi çekerken
Elinizle ellediyseniz özellikle babalar şiddet uygulayabilir. Mama hazırlasanızda ilk günleri olan yavruyu beslemek çok zordur.Kürdan yardımıyla beslemeye çalışın. Çok rahatsız etmeyin kuşları. Bazı sultanların karakteri böyle oluyor malesef.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yavruların ölüm nedenini bulmanız lazım yuvalıkta rahatsız edecek bir şey mi var ortamın sıcaklığı nemi ne durumda? Yavruları elinizle elliyor musunuz sürekli?

Baran24

Aktif Üye
Yavruların ölüm nedenini bulmanız lazım yuvalıkta rahatsız edecek bir şey mi var ortamın sıcaklığı nemi ne durumda? Yavruları elinizle elliyor musunuz sürekli?
Ortam sıcak bazenleri içerde ter içinde kalıyorum elime elledim oda bugün çünkü yavrular donmuştu kalüfere koydum peçetenin üzerinde petshopa gittim kuş süt tozu aldım hazırladım kaşıkla verdim kursagında gözüküyordu yuvalıga koydum fotografını çektim çekerken babası ezdi kanattı kanadının altı filan hep kan içinde kaldı peceteyle temizledim geri koydum yuvalıga 30dk sonra kanadını kan içinde ölü buldum

Üst Alt