• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Arkadaslar kusumun nesi var

Nusa

Aktif Üye

Arkadaslar surekli bu hareketi yapiyor niye boyle nesi var sabah bir seyi yoktu

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşunuzda yanlış görmediysem kuyruk sekmesi var. İlk videodaki hali ya öğütemediğinden, sindirim probleminden yada başka solunum yolu sorunları var. Siz temiz peçete üzerine dışkı fotoğrafı ekleyin, hocalarımız görünce değerlendirir.

Nusa

Aktif Üye
Merhaba, kursak mantarına benziyor. Bu hareketi bir kez mi yaptı, gün içinde bir kaç kez mi yapıyor? Az dışkılıyor dediğinize göre, yemi de az yiyor. Zayıflama var mı? Röhnfried entrobac ve gerwit kullanıyor musunuz?
Veterinere götürdüm kursak mantarı değil dedi ama hiç ağzının içine bile bakmadı içim rahat etmedi sürekli yapiyor bu hareketi ve çok az dışkı yapıyor sipariş ettim o ürünleri bekliyorum entrobac veriyordum sadece

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Veterinere götürdüm kursak mantarı değil dedi ama hiç ağzının içine bile bakmadı içim rahat etmedi sürekli yapiyor bu hareketi ve çok az dışkı yapıyor sipariş ettim o ürünleri bekliyorum entrobac veriyordum sadece
Videoyu tekrar atar mısınız

Nusa

Aktif Üye
Arkadaşlar açılmış konudan devam edeyim dedim kuşum bugün yine bu hareketi yapıyor ve köpüklü salya çıkardı ağzından sadece bir kez oldu bu entroboc gwift kum multivitamin veriyorum zeolit tozu vereceğim ama nasıl kullanacağımı anlamadım kuşum yem yiyor elle besleme de mi yapmam gerek tozu vermek için şu an hareketleri normal uçuyor ötüyor tırtıklıyor bir şeyleri

Nusa

Aktif Üye
Arkadaşlar açılmış konudan devam edeyim dedim kuşum bugün yine bu hareketi yapıyor ve köpüklü salya çıkardı ağzından sadece bir kez oldu bu entroboc gwift kum multivitamin veriyorum zeolit tozu vereceğim ama nasıl kullanacağımı anlamadım kuşum yem yiyor elle besleme de mi yapmam gerek tozu vermek için şu an hareketleri normal uçuyor ötüyor tırtıklıyor bir şeyleri
Grit kum***

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Dışkıyı görebilir miyim? Kusma grit kum yedikten sonra 1 kez mi oldu?

Zeolit için Kursaktan elle besleme videoları izleyin. Ayrıca istanbuldaysanız şehmus bey de nasıl besleneceğini göstermek adına yardımcı olabilir. Üretici-petshoplardan da öğretmeleri konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Nusa

Aktif Üye
Grit kumdan sonra bir kez kustu ve kopuk cikardi agzindan istanbul avrupa yakasindayiz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Grit kumdan sonra bir kez kustu ve kopuk cikardi agzindan istanbul avrupa yakasindayiz
@Şehmus BAKIR beyden destek isteyelim. Onun kağıthanede oturduğunu biliyorum ama istanbulu bilmediğim için yakın mısınız, birbirinize ulaşabilir misiniz bilemiyorum. Size kursaktan beslemeyi.de gösterecektir ona ulaşabilirseniz. Bir de dışkıda sanki sindirim sisteminde kanama görüyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR beyden destek isteyelim. Onun kağıthanede oturduğunu biliyorum ama istanbulu bilmediğim için yakın mısınız, birbirinize ulaşabilir misiniz bilemiyorum. Size kursaktan beslemeyi.de gösterecektir ona ulaşabilirseniz. Bir de dışkıda sanki sindirim sisteminde kanama görüyorum
Kendisi özelden ulaştı hocam yarın randevulastik inşallah gelecek ve yardımcı olcam 🙏

Üst Alt