• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Arkadaşlar acaba bilgisi olan yardım edebilir mi

ela10588

Yeni Üye
Evet arkadaşlar sanırım kuşum biraz hasta çok da bir şey yok yemek de yiyor başka kuşlarımdan ayırdım acaba aşağıdaki takviyeleri suya atıp verebiliyor muyuz aslında bunlar kuşlar için değil yani insanlar için hem belki hani vitaminleri olduğu için yarar diye düşündüm

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar aslında bunun bilgiyle pek ilgisi yok 😊 insanlara verilen ürünleri mümkün mertebe kuşlarımıza vermeyelim 🖐🏻 sadede kuşlar için üretilmiş multivitamini tavsiye ederim. Eğer illaki vitamini takviyesi yapacaksanız kekik çayı yapıp verin derim 😊🙏🏻

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Evet arkadaşlar sanırım kuşum biraz hasta çok da bir şey yok yemek de yiyor başka kuşlarımdan ayırdım acaba aşağıdaki takviyeleri suya atıp verebiliyor muyuz aslında bunlar kuşlar için değil yani insanlar için hem belki hani vitaminleri olduğu için yarar diye düşündüm
Kuşun tam olarak nesi var ? Ayrıca takviye olarak bunları kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Her kuş besleyenin evinde olması gereken 2 ürün Entrobac ve gervit takviyesi tavsiye ederim

ela10588

Yeni Üye
Kuşun tam olarak nesi var ? Ayrıca takviye olarak bunları kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Her kuş besleyenin evinde olması gereken 2 ürün Entrobac ve gervit takviyesi tavsiye ederim
Yani bilmiyorum ama hep uyuyor yani bence kesinlikle hastadır bakarmısınız

Vidyoyu ekleyemiyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Doğacı

Eski Forumcu
1697562555999.png
Kuşun videosunu yükler misiniz ve beyaz peçete üzerine yaptığı dışkıları görelim.

ela10588

Yeni Üye
Karnı şişiyor ve uyuyor

Ekli dosyalar

Üst Alt