• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ard arda hapşırma

Melisa41

Tutkulu
Streamable Video arkadaşlar dışı kusta hapşırma sorunu var videodaki şekilde ama videodan daha uzun oluyor genelde ard arda ne önerirsiniz

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Tozlu bir ortam degil degil mi? Bana cok sindirimle alakali gibi gelmedi sanki bir sekilde soludugu bir şey sebep olmus gibi. Dışkı ne durumda? Bir gormekte fayda var

Melisa41

Tutkulu
Güncel dışkısını sabah atarim ani değişimler yaşıyoruz dışkıda odayı sabhalari temizliyirum havalandiriyorum ortam tozlu değil ama erkek kusumda yem su dal darı yedikten sonra hapsuruyo garip şekilde diside mi bu yüzden yapıyor acaba yemi mi degistirsem acaba

Mert.

Eski Forumcu
Güncel dışkısını sabah atarim ani değişimler yaşıyoruz dışkıda odayı sabhalari temizliyirum havalandiriyorum ortam tozlu değil ama erkek kusumda yem su dal darı yedikten sonra hapsuruyo garip şekilde diside mi bu yüzden yapıyor acaba yemi mi degistirsem acaba
Bende benim dişi yavru bakiyordu yazın ozaman hapsuruyordu ben yazın üretilmesi gibi ozaman bilmiyorumdum sonra öğrendim yavrular büyüdükten sonra kendi kendine geçti

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Mesela Simba da su içtikten sonra hapşırma gibi pık pık pık yapıyor. Önemli birşeyi yok gibi geldi bana.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bende sorun göremedim 🙂 evet genelde yem yedikten sonra yada su içtikten sonra hapşırma hareketini yaparlar hatta Pamuk sıklıkla yapıyor hapşırmayı. Alıştım artık onun hapsirmalarina hele göğsümdeyse maşallah benim yüzümü de mübarek yıkıyor 😆 ama çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar. Ama siz rahatsız oluyorsaniz bu durumdan yani hastalanma ihtimaline karşı önlem amaçlı kekik spreyi uygulayabilirsiniz 🙏🏻

Melisa41

Tutkulu
Bende sorun göremedim 🙂 evet genelde yem yedikten sonra yada su içtikten sonra hapşırma hareketini yaparlar hatta Pamuk sıklıkla yapıyor hapşırmayı. Alıştım artık onun hapsirmalarina hele göğsümdeyse maşallah benim yüzümü de mübarek yıkıyor 😆 ama çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar. Ama siz rahatsız oluyorsaniz bu durumdan yani hastalanma ihtimaline karşı önlem amaçlı kekik spreyi uygulayabilirsiniz 🙏🏻
Kekik spreyi iyi fikir benim aklıma gelmedi kendi kuşum olunca aklıma gelmiyor telaslaniyorum😂 tesekkur ederim

Mert.

Eski Forumcu
Bende bir sorun yok ozamanlar havalar sıcaktı anne bunaliyordu yuvalikta oyuzden bence yavrular vardı oyuzden akşamları hapsuruyordu bir iki kere sonra geciyordu

Üst Alt