• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Antibiyotik sonrası kuşum çok kötü

civanx

Aktif Üye
Merhaba kuşumun gözündeki rahatsızlık yüzünden antibiyotik verdi veteriner gözü düzeldi hatta çok sağlıklıydı sabah kuşumu gördüm tünekte değil aşşagıda duruyordu elime aldım resmen kuşum elimde ölcekti uçamıyordu tünekte duramıyor ben peteğin önüne koydum suyuna gervait koydum şırınga ile verdim başka neler yapmalıyım onu öyle görencğ suan benimde ayakta duracak gücüm yok

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kuşumun gözündeki rahatsızlık yüzünden antibiyotik verdi veteriner gözü düzeldi hatta çok sağlıklıydı sabah kuşumu gördüm tünekte değil aşşagıda duruyordu elime aldım resmen kuşum elimde ölcekti uçamıyordu tünekte duramıyor ben peteğin önüne koydum suyuna gervait koydum şırınga ile verdim başka neler yapmalıyım onu öyle görencğ suan benimde ayakta duracak gücüm yok
Ablacım Gervit-w var demiştin, probiyotik vermelisin, toparlaması için, beslenmesi gerekli, yem yiyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla görsel varmı hemen gidip alayım veterinerin verdiği antibiyotik tekrar ağzından şırınga ile versem mi
O yoksa el besleme maması diye iste, marka şuan önemli değil, petshoptan iste, şiringa ile vereceğini söyle, toz olsun, elbesleme maması

Doğacı

Eski Forumcu
Antibiyotiğin fotoğrafını atar mısınız? Ayrıca antibiyotik öncesi takviyelerle kuşu hazırlamış mıydınız Entrobac ve Gervit ile? Antibiyotik sonrası 3 gün art arda Entrobac probiyotik verin ve sonraki gün Gervit veriniz.
Ayrıca yemek yemiyorsa acil besleme gerekir.

civanx

Aktif Üye
Antibiyotiğin fotoğrafını atar mısınız? Ayrıca antibiyotik öncesi takviyelerle kuşu hazırlamış mıydınız Entrobac ve Gervit ile? Antibiyotik sonrası 3 gün art arda Entrobac probiyotik verin ve sonraki gün Gervit veriniz.
Ayrıca yemek yemiyorsa acil besleme gerekir.
Çeşit çeşitti videosunu bulup atacağım

civanx

Aktif Üye
O yoksa el besleme maması diye iste, marka şuan önemli değil, petshoptan iste, şiringa ile vereceğini söyle, toz olsun, elbesleme maması
Ablacım okuldan 1 de çıkıyorum günüm zehir oldu elimden geleni yapacağım dua etmeyi unutmayın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ablacım okuldan 1 de çıkıyorum günüm zehir oldu elimden geleni yapacağım dua etmeyi unutmayın lütfen
Tamam, okuldaysan önceliğin dersler, her canlının doğum yaşam ve ölüm zamanı var, sen herşeyi yaptın canım 🤲😊üzülmeni istemiyorum, hepimiz yaşadık gördük🤲😊 takdiri ilahi, önce eve git veya ara durumunu öğren sonra mama alabilirsin, panik yapma, dualarım seninle canım 🤲😊🥹