• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Anne veya Baba muhabbet halka sıkıntısı

SoNaT

Aktif Üye
Muhabbet kuşu yavrularına bilezik takıyorum Anne veya Baba hangısı bilmiyorum Bilezikleri yavrulardan çıkarıyor.. NE YAPMAM GEREK 🙃😏😏

SoNaT

Aktif Üye
Merhabalar. Yavrular kaç günlükken takıyorsunuz bileziği? Ayakları çok küçükken takıyorsanız, kendi çıkıyordur.
15 gunluk oldu..ilk yavruya da 10 15 günlüktü takdım çıkardı.. Ikıncı yavruya takıyorum şimdi 15 günlük oldu. Bugun de 3uncu denemem gene çıkardı.. ANNE çıkarıyor sanırım

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
15 gunluk oldu..ilk yavruya da 10 15 günlüktü takdım çıkardı.. Ikıncı yavruya takıyorum şimdi 15 günlük oldu. Bugun de 3uncu denemem gene çıkardı.. ANNE çıkarıyor sanırım
Bilezik nosunu yanlış almış olabilir misiniz? Bilezik telinin üstündeki kağıtta kaç mm yazıyor? Sizinkiler yerli muhabbet kuşuysa 4.00 mm olması lazım. Benimkiler jumbo olduğu için 4.30
20230415_211606.jpgScreenshot_20230415_211751_Samsung Internet.jpg

SoNaT

Aktif Üye
Bende forpus da var muhabbet de var.. 4.00mm

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bende forpus da var muhabbet de var.. 4.00mm
İlginç gerçekten. Şimdiye kadar anne babanın çıkardığını hiç görmedim. En fazla erken takarsam, ayağından çıkıyor. Değişik karakterli kuşlarınız varmış. Onlara bilezik takmamak en iyisi o zaman 😊 Zorla takarsanız, Allah korusun, çıkaracağız diye ayaklarını da kırabilirler

SoNaT

Aktif Üye
İlginç gerçekten. Şimdiye kadar anne babanın çıkardığını hiç görmedim. En fazla erken takarsam, ayağından çıkıyor. Değişik karakterli kuşlarınız varmış. Onlara bilezik takmamak en iyisi o zaman 😊 Zorla takarsanız, Allah korusun, çıkaracağız diye ayaklarını da kırabilirler
İlk yavruya 15 günden sonra takmadım bir daha çıkarıyor die.. Ikıncı yavruya da pazartesı günü son kez deneyecğim sonra bırakacagım.. Zarar görmesin die

SoNaT

Aktif Üye
Ane ve Baba irklarini her zaman unutuyorum

Üst Alt