• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anne muhabbet kuşum fazla korumacı

anonim090786

Yeni Üye
Anne muhabbet kuşum çok korumacı fazla zorlamakta istemiyorum çünkü daha yenii 1 2 ay falan oluyor alalı strese sokup yavrusunu öldürmesinden korkuyorum. İlk yavrusu çıktı dün (13 Şubat öğlen saatleri) sadece 1 2 kez bakabildim oda fırsat bulmuştum 30 saniyece falan nasıl yapabilirim ne gibi yöntemler var bu konuda lütfen nasıl korkutmadan ürkütmeden çıkarıp yavruyu kontrol edebilirim

Ekleme

Kuşlarının ilk kuluckalari yavrusunu büyük ihtimalle beslemedi

Son düzenleme:

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Anne muhabbet kuşum çok korumacı fazla zorlamakta istemiyorum çünkü daha yenii 1 2 ay falan oluyor alalı strese sokup yavrusunu öldürmesinden korkuyorum. İlk yavrusu çıktı dün (13 Şubat öğlen saatleri) sadece 1 2 kez bakabildim oda fırsat bulmuştum 30 saniyece falan nasıl yapabilirim ne gibi yöntemler var bu konuda lütfen nasıl korkutmadan ürkütmeden çıkarıp yavruyu kontrol edebilirim

Ekleme

Kuşlarının ilk kuluckalari yavrusunu büyük ihtimalle beslemedi
Ne yapmak istediğinizi anlamadım. Yuvalıkta bu dönemde pek bir işiniz yok ilk 24 saat beslemeyebilir. Sonrasında günde bir kere çok rahatsız etmeden anne yuvanın dışındayken bakarsınız.

anonim090786

Yeni Üye
İşte yapamıyorum yuvadan bir türlü çıkarmıyorum anneyi çok koruyucu

anonim090786

Yeni Üye
Ne yapmak istediğinizi anlamadım. Yuvalıkta bu dönemde pek bir işiniz yok ilk 24 saat beslemeyebilir. Sonrasında günde bir kere çok rahatsız etmeden anne yuvanın dışındayken bakarsınız.
İstediğim şey kontrol yapacağım zaman anne yuvadaysa çıkarmaktı ben yuvayı birazcık acsam kızıyordu çokta üstüne gitmekte istemiyorum strese girer diye

Üst Alt