• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anne kuşun yavruyu beslemediğini nerden anlarim

Deaft

Aktif Üye
Başlikta belirttiğim gibi anne kuş yavruyu beslemeyi bıraktığını nasıl anlarim

Hey2011

Paylaşımcı
Beslenmiş, tok yavrunun kursağı şiş olur. Eğer orada şişlik yoksa açtır.

Deaft

Aktif Üye
Hocam biraz büyüdü kursagina bakamiyorum

Hey2011

Paylaşımcı
Ne kadar büyüdü kaç günlük? O kadar büyüttülerse artık beslemeyi bırakmazlar diye düşünüyorum. Hocam demeyin bı de daha o kadar usta değilim :)

Deaft

Aktif Üye
Ne kadar büyüdü kaç günlük? O kadar büyüttülerse artık beslemeyi bırakmazlar diye düşünüyorum. Hocam demeyin bı de daha o kadar usta değilim :)
Ben genel olarak hoca diyorum. 16 günlük felan oldu kursagi gözükmüyor çok fazla geçen yuvada sanki bekliyorlardı bakayım dedim kursagi şişmişmi şişmemişmi anlamadim

Deaft

Aktif Üye
Ben 2 3 kere yavruyu elime aldım o yüzden diyorum beslemeyi bırakırımi diye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Görsel ekler misiniz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
16 günlük yavruyu elinize alip kursagi kontrol edebilirsiniz. Bir eldivenle hizlica alip kursagina bakip anaclari fazla rahatsiz etmeden yuvaliga geri koyarsiniz. Eger yine de cekinceniz varsa diskidan da anlasilir ac veya tok oldugu.

Deaft

Aktif Üye
16 günlük yavruyu elinize alip kursagi kontrol edebilirsiniz. Bir eldivenle hizlica alip kursagina bakip anaclari fazla rahatsiz etmeden yuvaliga geri koyarsiniz. Eger yine de cekinceniz varsa diskidan da anlasilir ac veya tok oldugu.
Anne'si evcil baba yabani anne yanıma gelir felan ama elimi ısırıyor sadece he bide yuva dışkı dolu temizlemeyide düşünüyorum ama yavru biraz büyüsün öyle temizleyeceğim

Deaft

Aktif Üye
ya birde şuan mevsimi değilmiş galiba tek yavru olduğu için bırakacaklarını sanmıyorum bununla baya ilgileniyorlar.
abla birde son olarak kalan yumurtaları atmadım 1 i doluydu heralde büyümemiş hala dolu onu atayımmı kurtlanırmı

Üst Alt