Hayırlı geceler, sultan papağanlarımın 3 yavrusu var ve bir yavru diğerlerinden epey geç çıktı yumurtadan. İlk yavrudan yaklaşık 10 gün sonra çıktı. Haliyle çok küçük onlara göre. Bugün babam yavruları kontrol ederken küçük yavrunun çok halsiz olduğunu kafasının yerde olduğunu farketmis ve kontrol ettiğinde yavrunun kursağının boş olduğunu görmüş. Hemen yumurta irmik ve mısır unundan mama yapıp yedirmiş ardından da fotoğrafını paylaşacağım mamayı satın almış. Şırıngayla ağzına verdiğinde yavru yemiş ama ekstra yutabilmesi için şu vermiş. Şuan yavru cana gelmiş durumda ve enerjisini toplamış gibi. Büyük yavruların kursakları fazlasıyla dolu. Büyük yavruları farklı bir yavruluga alıp küçük yavruyu yuvada tek bıraktı babam. 1 saat denemek için beslenip beslenmedigini görmek için. Bu anneyi strese sokar mi ya da diğer yavruları da reddeder mi bilmiyorum. Ben üniversite için şehirdışındayım ve müdahale edemiyorum. Bu süreçte nasıl bir yol izlenebilir? (En büyük yavru 22günlük en küçük olansa 12-13 günlük)