• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duyuru Ankara'dan Marmara Bölgesine Gelecek Biri Var Mı aramızda ? Papağanım Ankara'da.

Meteulusoy

Yeni Üye
Merhaba Herkese;

Ankara'dan bir sultan papağanı sahiplendim. Şu an papağan petshop'ta yakın zamanda Ankara'dan Marmara Bölgesine İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova tarafına gelecek özel araçlı bir yardımsever var ise kuşu alıp bu tarafa kendi aracı ile getirmesi konusunda yardımcı olabilir mi ? Normalde kendim gidip alacaktım fakat iş programım çok yoğun olduğu için gidemedim pet-taksi'ler çok yüksek rakamlar talep ediyor yardım edecek bir forumdaş olursa çok mutlu olacağım.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Herkese;

Ankara'dan bir sultan papağanı sahiplendim. Şu an papağan petshop'ta yakın zamanda Ankara'dan Marmara Bölgesine İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova tarafına gelecek özel araçlı bir yardımsever var ise kuşu alıp bu tarafa kendi aracı ile getirmesi konusunda yardımcı olabilir mi ? Normalde kendim gidip alacaktım fakat iş programım çok yoğun olduğu için gidemedim pet-taksi'ler çok yüksek rakamlar talep ediyor yardım edecek bir forumdaş olursa çok mutlu olacağım.
Merhaba Aşti otobüs firmaları ile petshop yollayabilir, yaklaşık 500/600 tl alıyorlar diye biliyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
otobüste gelmesi sorun olmaz mı 45 günlük muhtemelen bagaja koyarlar hayvan soğuktan vs etkilenmez mi ?
Bagajda gitmiyorlar bildiğim, ayrı bir bölme var, muavinin şöförün kullandığı dinlendiğini bir yer, orada gidiyorlar siz sorun petshoplar kedi vs gönderiyor yada üreticiler çok yolluyor sizi yönlendirebilirler