M Mog Aktif Üye Katılım 4 Nis 2022 Mesajlar 85 Tepkime puanı 52 Puanları 18 Yaş 21 21 Ağu 2022 #1 Ankara'da bildiğiniz güvenilir hayvanlarına iyi bakan üretici var mı? Şimdiden teşekkürler. Dişi kuşuma yakın zamanda eş almayı düşünüyorum.
Ankara'da bildiğiniz güvenilir hayvanlarına iyi bakan üretici var mı? Şimdiden teşekkürler. Dişi kuşuma yakın zamanda eş almayı düşünüyorum.
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 21 Ağu 2022 #2 Mog' Alıntı: Ankara'da bildiğiniz güvenilir hayvanlarına iyi bakan üretici var mı? Şimdiden teşekkürler. Dişi kuşuma yakın zamanda eş almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... @The Search Yasin hocam sen Ankara'da oturuyordun sanki arkadaşa yardım eder misin bilgin varsa
Mog' Alıntı: Ankara'da bildiğiniz güvenilir hayvanlarına iyi bakan üretici var mı? Şimdiden teşekkürler. Dişi kuşuma yakın zamanda eş almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... @The Search Yasin hocam sen Ankara'da oturuyordun sanki arkadaşa yardım eder misin bilgin varsa
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 21 Ağu 2022 #3 papağan üreticisi malesef tanımıyorum konuyu gördüm daha öncede