• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aniden siyah dışkı yaptı

gamzebstsnn

Yeni Üye
8senelik muhabbet kuşum Perşembe günü gündüz hiç birşeyi yoktu krekerini yiyor yem yiyordu ne olduysa akşama dogru oldu yediği yemleri kusmaya başladı.omzumdayken simsiyah dışkı yapmaya başladı.bir anda çok halsizleşti.1 saat içinde hiç kendine gelemedi.veterinere götürme sansımız bile olmadan kaybettim.en son böyleydi.IMG_20241115_104326_838.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
8senelik muhabbet kuşum Perşembe günü gündüz hiç birşeyi yoktu krekerini yiyor yem yiyordu ne olduysa akşama dogru oldu yediği yemleri kusmaya başladı.omzumdayken simsiyah dışkı yapmaya başladı.bir anda çok halsizleşti.1 saat içinde hiç kendine gelemedi.veterinere götürme sansımız bile olmadan kaybettim.en son böyleydi.Ekli dosyayı görüntüle 72501
Başınız sağ olsun 🤲😔
Eminim ki çok güzel baktınız, sevgi ve ilgi verdiniz, elinize emeğinize sağlık 🤲
Çok da güzel ömrü, ailenize neşe, mutluluk getirmiştir🤲
Küçücük bedeni hatıralar bıraktı ve cennet kuşu oldu🤲
Sizi üzmek istemiyorum Rabbim sabır versin 🤲dualarım sizinle 🤲
İç kanama yaşamış ve Takdiri ilahi Rabbim ömrünü bu kadar belirlemiş
Ne bir saniye önce nede bir saniye sonra🤲
Başınız sağolsun 🤲

gamzebstsnn

Yeni Üye
Başınız sağ olsun 🤲😔
Eminim ki çok güzel baktınız, sevgi ve ilgi verdiniz, elinize emeğinize sağlık 🤲
Çok da güzel ömrü, ailenize neşe, mutluluk getirmiştir🤲
Küçücük bedeni hatıralar bıraktı ve cennet kuşu oldu🤲
Sizi üzmek istemiyorum Rabbim sabır versin 🤲dualarım sizinle 🤲
İç kanama yaşamış ve Takdiri ilahi Rabbim ömrünü bu kadar belirlemiş
Ne bir saniye önce nede bir saniye sonra🤲
Başınız sağolsun 🤲
Çok teşekkür ederim,gerçekten nasıl olduğunu anlayamadım.6 gün oldu hala alışamadım.çok konuşkan bir kuştu,çok akıllıydı.herşeyini bıraktı gitti dediğiniz gibi takdiri ilahi.😔

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞 İç organ tümörü olabilir maalesef Rabbimin verdiği ömür dolduğu an yapacak bir şey yok 😞🤲

Üst Alt