caracas
Aktif Üye
Tekrar merhaba herkese ,)
Sultan papağanımız Kuçuk, bildiğimiz kadarıyla 4/5 aylık bir erkek çocuğu.
Aradım fakat bulamadım, sultan papağanları altınçilek, kivi, mango, papaya, blueberry, falanca berry, frenk üzümü gibi egzotik meyveleri yer mi?
forumda kivi diye arattığımda dünya güzeli çucuklar buldum ama meyve olani bulmayı beceremedim :/
internek araştırması da yaptım lakin buradan teyit etmek daha güvenilir geldi
Ulaşabildiğimiz, marketten eve aldığımız, misafirlikte, cafede rastladığımız egzotik meyvelerin genelinde acaba toksik olanlar var mıdır aman dediğimiz?
ve bunları max.kesme şeker büyüklüğünde soyulmuş olarak mı vermeliyiz?
bebeyi durduk yere zıplatmayam dedim bilmeden
bir de portakal, mandalina, greyfurt gibi meyveler asitli olduğu için hiç mi vermemeliyim?
portakal veren arkadaşları okuyorum fakat ben şu aşamada ne yapacağımı bilemedim :/
Sultan papağanımız Kuçuk, bildiğimiz kadarıyla 4/5 aylık bir erkek çocuğu.
Aradım fakat bulamadım, sultan papağanları altınçilek, kivi, mango, papaya, blueberry, falanca berry, frenk üzümü gibi egzotik meyveleri yer mi?
forumda kivi diye arattığımda dünya güzeli çucuklar buldum ama meyve olani bulmayı beceremedim :/
internek araştırması da yaptım lakin buradan teyit etmek daha güvenilir geldi
Ulaşabildiğimiz, marketten eve aldığımız, misafirlikte, cafede rastladığımız egzotik meyvelerin genelinde acaba toksik olanlar var mıdır aman dediğimiz?
ve bunları max.kesme şeker büyüklüğünde soyulmuş olarak mı vermeliyiz?
bebeyi durduk yere zıplatmayam dedim bilmeden
bir de portakal, mandalina, greyfurt gibi meyveler asitli olduğu için hiç mi vermemeliyim?
portakal veren arkadaşları okuyorum fakat ben şu aşamada ne yapacağımı bilemedim :/