• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Alışveriş

Sonerbeyfendi

Yeni Üye
Papğanım için banyo suyu almama gerek varmı yoksa gerek yok mu birde yemlik muhabet kuşu için normal standartlardan var bende ama
Görselde attığım yem kabından alayım mı benimkilerle idare edeyim mi sizce

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İkisine de gerek yok bence. Yemlik alacaksınız pro akıllı yemlik ya da normal akıllı yemlik almanızı tavsiye ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Papğanım için banyo suyu almama gerek varmı yoksa gerek yok mu birde yemlik muhabet kuşu için normal standartlardan var bende ama
Görselde attığım yem kabından alayım mı benimkilerle idare edeyim mi sizce
Suya gerek yok ama yemlik olabilir
Ben yatay uzun, ve çelik yemlik kullanıyorum 👍

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Sizin kuş cennet papağanıydı sanırım. Dilerseniz akıllı yemlik kullanabilirsiniz çelik de alabilirsiniz bütçenize hangisi daha iyi gelirse. Sultan papağan sahiplerine önermiyorum giremiyorlar içine. Ben benimkinde çok denedim ama çok zorlandı. Banyo suyuna, tuzuna hiç gerek yok normal sıcak bir suyla banyoluğuna veya fısfısa koyup yıkayabilirsiniz.

Bgunduz34

Yeni Üye
Cennet papağanı yazılmış son yorumda diye yazmak istedim, benim cennetler içinde ayakta durabilecekleri büyüklükteki her açık yemlikte deli gb eşeleniyorlar. Geniş yemliğin bu şekilde sıkıntısı olabiliyor bazı türlerde

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Cennet papağanı yazılmış son yorumda diye yazmak istedim, benim cennetler içinde ayakta durabilecekleri büyüklükteki her açık yemlikte deli gb eşeleniyorlar. Geniş yemliğin bu şekilde sıkıntısı olabiliyor bazı türlerde
Yemliğin içine mi giriyorlar. Belki daha rahat yemekten ya da sevdiği tohumu daha yakından kolay bulmak için yapıyorlardır. Oyun oynamak için de olabilir.

Sonerbeyfendi

Yeni Üye
Yemliğin içine mi giriyorlar. Belki daha rahat yemekten ya da sevdiği tohumu daha yakından kolay bulmak için yapıyorlardır. Oyun oynamak için de olabilir.
Muhabet kul için aldığın akıllı yemlik var onu mu koyayım yoksa normal standart yemlikte devam edeyim mi?
Akıllı yemlikte kısıtlı ya zor olur ınun için diye çekindim

Bgunduz34

Yeni Üye
evet yemliğin içine girip tavuk gb eşeleniyorlar, bazen duş alır gb hareketler yapıyorlar yemle. çokta eğleniyorlar bunu yaparken :D

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Muhabet kul için aldığın akıllı yemlik var onu mu koyayım yoksa normal standart yemlikte devam edeyim mi?
Akıllı yemlikte kısıtlı ya zor olur ınun için diye çekindim
Kuş cennet değil miydi sıkıntı olmaz akıllı yemlik ama her kuş da aynı değildir. 5 6 yemlik denemişimdir benim Sultan için en çareyi metal yemlikte bulduk

Sonerbeyfendi

Yeni Üye
Kuş cennet değil miydi sıkıntı olmaz akıllı yemlik ama her kuş da aynı değildir. 5 6 yemlik denemişimdir benim Sultan için en çareyi metal yemlikte bulduk
Ayy kafes eğitimi verirlen aradan firar etti bi iki gele elimi şıplattım daldarı gösterdim ama nafile gelmiyor onu koşturup korkuda vermek istemiyorum napacağım brn :(

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Ayy kafes eğitimi verirlen aradan firar etti bi iki gele elimi şıplattım daldarı gösterdim ama nafile gelmiyor onu koşturup korkuda vermek istemiyorum napacağım brn :(
Sabırlı olacaksınız öncelikle. Alışacaktır diye düşünüyorum siz vazgeçmeyin. Benim sultanım 2 günde bana kafasını eğiyordu beni sev diye. Ama arkadaşımın sultanı 1.5 ay uğraşmıştı :D . Kime kader kime kısmet artık.