pofidik
Paylaşımcı
biraz içimi dökme amaçlı bir yazı olacak. şimdi benim iki tane kuşum vardı pofidik ve retro. retro erkek. ilk önce pofidiği almıştım ardından annem eve retroyu getirmiş ve hızlı bir şekilde kaynaşıp birbirlerine eş oldular. iki kez kuluçka oldu yavrular oldu vs. birbirleriyle iyi anlaşıyorlardı kuluçkaları da güzel geçti genel olarak. hiç boş yumurta filan olmadı. ilk kuluçkadan bir tane yavru bıraktık annem çok istedi ve onun oldu. ikinci kuluçkadan da hepsini verdik ama bir tane uçamayan kanatsız kuyruksuz bir kuş vardı onu veremedik annem de ben de. kıyamadık iyileştirmeye çalışıyorum şu an. bir tane de aura vardı onu da sahiplendirmeyi düşünüyorduk zaten. yani evde toplamda 5 kuş vardı. ve kuşlardan ben sorumluyum artık ilgilenemiyordum günlük işlerim dolayısıyla. hem de çok ses oluyordu evde. bazılarından vazgeçmek zorundaydım. annem yavruları asla vermek istemedi kivi ve gandalfı. diğer yavru aura ve retroyu vermek zorunda kaldım. ama şu an çok üzülüyorum ve özlüyorum ve de vicdan azabı çekiyorum ikisini ayırdığım için. tanıdık birine verdim arada haberi geliyor ama sorun kendi özlemem de değil ikisi birbirlerini özlüyordur diye düşünüp üzülüyorum. bir de retro biraz ürkek bir kuştu acaba alıştı mı diye düşünüyorum strese girdi mi vs diye düşünüyorum. sizce çok etkilenir mi kuşlar bu durumdan biraz uzun oldu üzgünüm