• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alışkanlık

mortsvivants

Eski Forumcu
Kuşum su sıralar oyuncaklarıyla içli dışlı ne yapmam gerekiyor oyuncağını alırsam bana kızar küser diye korkuyom yardım edblrmsnz
Ya ahahaha bu tip ne zaten çok benziyorlar gidip kendi kuşumu ısıracağım şimdi 😁
Seviyorsa oynasın bence de sıkıntı yok :)

Ece A.

Müdavim
Kuşum su sıralar oyuncaklarıyla içli dışlı ne yapmam gerekiyor oyuncağını alırsam bana kızar küser diye korkuyom yardım edblrmsnz
Bence oyuncaklarıyla olan ilgisini bozmayın. Alışmış ve bu iyi bir şey. Siz yokken de kafesinin içinde zaman geçirebileceği bir şey var olmuş oluyor :) Kafesinin dışındayken kendisiyle ilgilenebilirsiniz ama kafesinin içindeyken bırakın rahatça oynasın ilgilensin oyuncaklarıyla :) bu arada çok tatlı maşallah 🥰

Ece A.

Müdavim
Benim muhabbet kuşum zilli halkalarına ve zilli kuş oyuncağına çok düşkün adeta aşık mesela😂 Oynasın, bizlere de oyuncaklarına da yeterli sevgileri var🥰 sadece o cevheri ortaya çıkartmasını biz bilmeliyiz, güvenini ve arkadaşlığını biz kazanmalıyız, bu cevheri ortaya çıkartmak için onların önünden oyuncaklarını alarak değil, ilgiyle sevgiyle onlara yaklaşmalıyız🙏🤗

Son düzenleme:

TheAkdo

Aktif Üye
herkese çok teşekkür ederim sizce cinsiyeti nedir kuşumun

TheAkdo

Aktif Üye
melodik ötüş var mı
melodik ötüşten kastınız nedir hocam kuşum arada tuhaf ötüyor ever ama melodik hala anlamış değilim böyle sanki içinden söylenir gibi vıyvıyvıy gıygıygıy bisiler örnekleyebilecğeim bi video gibi bişey olsa keşke

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
melodik ötüşten kastınız nedir hocam kuşum arada tuhaf ötüyor ever ama melodik hala anlamış değilim böyle sanki içinden söylenir gibi vıyvıyvıy gıygıygıy bisiler örnekleyebilecğeim bi video gibi bişey olsa keşke
Yani tek tip mi ötüyor yoksa farklı tonlarda sesler de ötüş var mı? Var ise ötüşün bir videosunu eklermisiniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes içinde tek aktivitesi oyuncağı ile oynamak olabilir zaten. Kafesteyken başka beklentiniz nedirki.

Görüntü dişi gibi duruyor. Melodik ötüş yoksa dilidir.

Erenb51

Tutkulu
Bende oyuncağı ile oynasın isterim hep siz niye öyle istiyorsunuz

Üst Alt