• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aleksandr papağanım kafes dışı hakkında

zelihaaleksandr

Aktif Üye
Ya Aleksander papağanım sürekli dışarı çıkmak istiyor akşamları açıyorum kafesini hemen kafes üstünde duruyor sonra uçuyor koltuk çocuğun oyuncağı ne varsa kemiriyor oğlumum motorunu kırdı bende artık sürekli kafesini açmıyorum akşamları 1 saat falan çıkartıyorum hata mı yapıyorum acaba

Doğacı

Eski Forumcu
Evet hata yapıyorsunuz maalesef. 1 saat kafesten çıkarılması yetersiz. Kafesin kapısı açık olsun istediği zaman girip çıkabilsin. Kafeste tıkılı kalırsa strese girebilir. İmkânınız varsa kuş için ayrı bir oda olsun. Ona uygun oyuncaklar alın,oyun alanı yapın

zelihaaleksandr

Aktif Üye
Evet hata yapıyorsunuz maalesef. 1 saat kafesten çıkarılması yetersiz. Kafesin kapısı açık olsun istediği zaman girip çıkabilsin. Kafeste tıkılı kalırsa strese girebilir. İmkânınız varsa kuş için ayrı bir oda olsun. Ona uygun oyuncaklar alın,oyun alanı yapın
Şuan imkanım yok depremde evim yıkıldı küçük eve taşındım burda o imkan yok ya bizlik sorun yok ama oğlum için korkuyorum onu hep ısırmak istiyor kıskanıyor onu zarar verir diye korkuyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz odada olduğunuz zamanlar kafes dışına çıkarmanız da yeterli gelecektir. Evet gün boyu dışarda olması iyi olurdu ama imkan yoksa yapacak çokta birşey yok. Bir saatle kısıtlamayın. Oğlunuz odada olmadığı zamanlar ve sizinde oğlunuzla odada olduğunuz zamanlar kapısını açık tutun.

zelihaaleksandr

Aktif Üye
Siz odada olduğunuz zamanlar kafes dışına çıkarmanız da yeterli gelecektir. Evet gün boyu dışarda olması iyi olurdu ama imkan yoksa yapacak çokta birşey yok. Bir saatle kısıtlamayın. Oğlunuz odada olmadığı zamanlar ve sizinde oğlunuzla odada olduğunuz zamanlar kapısını açık tutun.
Tamam teşekkür ederim sağolun ☺